Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
To moja mam robi często ruskie pierogi i wszyscy się nimi zachwycają.
Ale te wigilijne z kapustą to obłęd jest.
Jeszcze lubię, tez robione tylko na Wigilie, gołąbki z farszem z kaszy gryczanej i ziemniaków.
Ale te wigilijne z kapustą to obłęd jest.
Jeszcze lubię, tez robione tylko na Wigilie, gołąbki z farszem z kaszy gryczanej i ziemniaków.
On jest dobry dla dzieci?
Czwarta pozycja z tego linku
https://hpba.pl/10-najlepszych-przepisow-na-slodycze/
U mnie w rodzinie to ja zawsze szaleje z ciastami, ale w tym roku mi nawet nie żal, bo teściowie
Ja nie jestem jakaś fanką wigilijnego jedzenie. Lubię trzy pozycje: barszcz czerwony z uszkami, pierogi i sałatkę jarzynową. Tyle ze trzy rzeczy wystarcza żeby się zapchać po uszy. No i potem ciasta... ale tak jak u efryny, moja teściowa albo kupuje takie słabe albo sama robi taki które nie zawsze trafiają w mój gust
Dzięki.
To bananowe brawnie też mi się spodobało:)
To bananowe brawnie też mi się spodobało:)
Dzięki, to kupie
Ja wolałam się nie wgłębiać w resztę chce żeby orka dopłynęła w końcu na różowe wody
Ja wolałam się nie wgłębiać w resztę chce żeby orka dopłynęła w końcu na różowe wody
Piona i jeszcze ryba po greckudaffodil pisze:Ja nie jestem jakaś fanką wigilijnego jedzenie. Lubię trzy pozycje: barszcz czerwony z uszkami, pierogi i sałatkę jarzynową. Tyle ze trzy rzeczy wystarcza żeby się zapchać po uszy. No i potem ciasta... ale tak jak u efryny, moja teściowa albo kupuje takie słabe albo sama robi taki które nie zawsze trafiają w mój gust
A tak! Zapomniałam. Ryba po grecku tez zacna, ale na końcu tej finałowej czwóreczki.
Dziewczyny rzuci ktoś przepisem na barszcz w odpowiednim temacie? M ma czasem w pkolu i prosi o swoją ulubioną zupę, a u mnie w rodzinie nikt nie robi. W Wigilię jemy zupę rybną i uwielbiam
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
Moj tata przywiozl wielkie pudlo słodyczy z pracy. Zrobię sobie zakaz chodzenia do ich kuchni, bo te Miki tak kusza...
O matulu. Wczoraj przepadła zumba, więc dzisiaj poszłam na mikołajkowy jumping frog. Ledwo żyję
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Zjadłam dwa ciastka dla Mikołaja. To są najlepsze ciastka w moim życiu. Nigdy nie jadłam lepszych, przepis jest obłędny! Ale poszłam na spacer do biedry i to było tylko jakieś 200kcal, wiec wyjątkowo się rozgrzeszam
daffodil, podrzuć przepis;) tak wiesz, jakbym kiedyś postanowiła nie być na diecie