Efryna, Shattered, na marchew tez jestem uczulona i na pomidora, moge je jesc ale bardziej jako dodatek w chinszczyznie czy w zupie, albo 2-3 plasterki na chlebie :/ co do papryki to nie moge sobie wyobrazic ze mialabym sie tym najesc

Tofu raz kupilam ale srednio mi to smakowalo. Chociaz jadlam kiedys tofu po japonsku i mi smakowalo ale nie moge znalezc przepisu.
Cykorii to nawet nigdy nie jadlam, nie wiem czy tu w ogole maja.
Jajka moge ale max 1.5 ( albo jak robie sadzone czy paste z awokado to zuzywam 2 zotka i 1 bialko
Co do straczkowych to mam kupiona fasole w puszce od roku z mysla o pascie i nie moge sie za nia zabrac

Czerwona fasole lubie ale raczej w daniach meksykanskich
W sumie to najwiekszy problem mam z kolacja, lubie paste z ciecierzycy/ paste z awokado ale zjadam to z chlebem.
Niestety wracam z "pracy" 3-4 razy w tygodniu o 20-21 i zazwyczaj nie mam sily ani ochoty na robienie czegokolwiek i jak nie mam awokado albo pasty przygotowanej to konczy sie tak jak wczoraj na sandwichu z serem, szynka i pomidorem :/