Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Jest spadek, mały bo 0.4kg ale jest. Przy tej wadze to w sumie ważne już dla mnie jest żeby nie rosło no i trzeba ruszyć tyłek bo się robię skinny fat
Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
shattered, brawo! Ile teraz ważysz szczypiorze?
Ja wczoraj jednak bardzo popłynęłam na imprezie, wstyd mi bardzo. A taka byłam rozsądna, dopóki się nie dziabnelam
Ja wczoraj jednak bardzo popłynęłam na imprezie, wstyd mi bardzo. A taka byłam rozsądna, dopóki się nie dziabnelam
Hahahha, alkohol to samo dobro, jedz jedz, nie zaszkodzi to tylko kawałeczek. Ja to już nie robię w domu przegryzek do wina bo to się kończy tragedia
54.4
54.4
Prawie kilo w dół.
Teraz cel, zeby do wiosny 8 zobaczyć
Kciuki!Aneczka98 pisze:Prawie kilo w dół.
shattered, wow, świetny wynik! Dogonię Cię kiedyś.
No ja kurde mam problem teraz z % na diecie, bo duuużo szybciej się upijam i serio, aż siara trochę między ludźmi, bo zachowuję jak nastolatka, która dopiero poznaje swoje granice
Aneczka brawo!
No ja kurde mam problem teraz z % na diecie, bo duuużo szybciej się upijam i serio, aż siara trochę między ludźmi, bo zachowuję jak nastolatka, która dopiero poznaje swoje granice
Aneczka brawo!
Aneczka pieknie!
Efryna za jakiś rok jak wszystko dobrze pójdzie dam Ci fory i mam nadzieję, że będę szła tylko w górę
Ej mam to samo, jednak dobry podkład to dobry podkład, wczoraj na koncercie wypilam 2 piwa i srednio że mną już było
Efryna za jakiś rok jak wszystko dobrze pójdzie dam Ci fory i mam nadzieję, że będę szła tylko w górę
Ej mam to samo, jednak dobry podkład to dobry podkład, wczoraj na koncercie wypilam 2 piwa i srednio że mną już było
Przy jakim wzroście?shattered pisze:Hahahha, alkohol to samo dobro, jedz jedz, nie zaszkodzi to tylko kawałeczek. Ja to już nie robię w domu przegryzek do wina bo to się kończy tragedia
54.4
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Ja tyle ważyłam w 14 tygodniu ciąży gdzie te czasy ja się pytam!
Aneczka98 super!
Ostatnio przeglądałam zdjecia. Z trzymiesięczną N byłam jeszcze laska, potem było coraz gorzej a najgorsza jest twarz bo ogromne uda da się zakryc! Od Nowego Roku biorę się za sobie.
N 2018
M 2023
M 2023
Nessa ile teraz ważysz?
A wzrost?