Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Daff, pochwal się co to za Garmin też chce sobie kupić!
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
Daff, super cacko niestety mój św.Mikołaj za biedny, a ja za mało sportowa.
Aneczka98, ja się czuję jakbym w ciąży była... Jeszcze w styczniu jedziemy na wakacje, więc na bank od lutego się odchudzam
Aneczka98, ja się czuję jakbym w ciąży była... Jeszcze w styczniu jedziemy na wakacje, więc na bank od lutego się odchudzam
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
U nas 4 osoby dostaly opaski mi band 4 i nagle wszyscy maja ochote spacerowac
Lexie, dzięki
Karla, haha właśnie M mnie przekonywał do tych smartwatchow od dawna, ja się upieralam i w październiku w końcu przystałam na mi banda. Przywykłam już, ale wkurzał mnie mega bo zaniżał mi kroki. Teraz będę sprzedawać, ale niestety na ryske
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Karla, haha właśnie M mnie przekonywał do tych smartwatchow od dawna, ja się upieralam i w październiku w końcu przystałam na mi banda. Przywykłam już, ale wkurzał mnie mega bo zaniżał mi kroki. Teraz będę sprzedawać, ale niestety na ryske
Daff, mi sie wydaje ze zawyza ilosc krokow
haha, to daj znać po ile chcesz sprzedać, bo chętnie kupilłabym okazyjnie z ryską z pewnego źródładaffodil pisze: ↑27 gru 2019, 22:01Lexie, dzięki
No kilogram na plusie, nie chce być inaczej. Jeszcze dwa mało dietowe dni i spinam ()()
sowaa, sorry ale ostatnio omijałam jakoś ten wątek i nie widziałam ze napisałaś. Musze zapytać M za ile kupiliśmy, plus mam jeszcze opaski na zmianę w paru kolorach
Dostałam pod choinkę zegarek sportowy, ale jeszcze się z nim nie zaprzyjaźniłam
Od powrotu ze Świąt cisnę Skalpel Chodakowskiej. Myślałam, że się nie przełamię do niej ale jednak. Zakwasy mam dosłownie wszędzie...
Dobra, a ja dostałam dziś najlepszy prezent na święta - niech się zegarek schowa
W święta było różnie. U teściowej się z grubsza trzymałam, bo i potrawy mało zachęcające. Po powrocie do domu za to remont, kuchnia zawalona, nie ma opcji wejsc, a co dopiero gotować. Tak wiec wpadła pizza, burgery i takie tam. Wczoraj nie miałam nic na kolacje, zjadłam cheeseburgera od M myśle rano, ze pora przerwać te karuzele radości i wejsc na wagę. Musiałam nawet baterie trzeć, bo odmówiła współpracy wchodzę a tam 89,4. Takie święta to ja rozumiem
W święta było różnie. U teściowej się z grubsza trzymałam, bo i potrawy mało zachęcające. Po powrocie do domu za to remont, kuchnia zawalona, nie ma opcji wejsc, a co dopiero gotować. Tak wiec wpadła pizza, burgery i takie tam. Wczoraj nie miałam nic na kolacje, zjadłam cheeseburgera od M myśle rano, ze pora przerwać te karuzele radości i wejsc na wagę. Musiałam nawet baterie trzeć, bo odmówiła współpracy wchodzę a tam 89,4. Takie święta to ja rozumiem
Ja się nie ważyłam jeszcze po Świętach