Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Daff, super cacko
niestety mój św.Mikołaj za biedny, a ja za mało sportowa.
Aneczka98,
ja się czuję jakbym w ciąży była... Jeszcze w styczniu jedziemy na wakacje, więc na bank od lutego się odchudzam 

Aneczka98,

M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
U nas 4 osoby dostaly opaski mi band 4 i nagle wszyscy maja ochote spacerowac 

Lexie, dzięki 
Karla, haha właśnie M mnie przekonywał do tych smartwatchow od dawna, ja się upieralam i w październiku w końcu przystałam na mi banda. Przywykłam już, ale wkurzał mnie mega bo zaniżał mi kroki. Teraz będę sprzedawać, ale niestety na ryske
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Karla, haha właśnie M mnie przekonywał do tych smartwatchow od dawna, ja się upieralam i w październiku w końcu przystałam na mi banda. Przywykłam już, ale wkurzał mnie mega bo zaniżał mi kroki. Teraz będę sprzedawać, ale niestety na ryske

haha, to daj znać po ile chcesz sprzedać, bo chętnie kupilłabym okazyjnie z ryską z pewnego źródładaffodil pisze: ↑27 gru 2019, 22:01Lexie, dzięki

No kilogram na plusie, nie chce być inaczej. Jeszcze dwa mało dietowe dni i spinam ()()
sowaa, sorry ale ostatnio omijałam jakoś ten wątek i nie widziałam ze napisałaś. Musze zapytać M za ile kupiliśmy, plus mam jeszcze opaski na zmianę w paru kolorach 

Od powrotu ze Świąt cisnę Skalpel Chodakowskiej. Myślałam, że się nie przełamię do niej ale jednak. Zakwasy mam dosłownie wszędzie...
Dobra, a ja dostałam dziś najlepszy prezent na święta - niech się zegarek schowa 
W święta było różnie. U teściowej się z grubsza trzymałam, bo i potrawy mało zachęcające. Po powrocie do domu za to remont, kuchnia zawalona, nie ma opcji wejsc, a co dopiero gotować. Tak wiec wpadła pizza, burgery i takie tam. Wczoraj nie miałam nic na kolacje, zjadłam cheeseburgera od M
myśle rano, ze pora przerwać te karuzele radości i wejsc na wagę. Musiałam nawet baterie trzeć, bo odmówiła współpracy
wchodzę a tam 89,4. Takie święta to ja rozumiem 
W święta było różnie. U teściowej się z grubsza trzymałam, bo i potrawy mało zachęcające. Po powrocie do domu za to remont, kuchnia zawalona, nie ma opcji wejsc, a co dopiero gotować. Tak wiec wpadła pizza, burgery i takie tam. Wczoraj nie miałam nic na kolacje, zjadłam cheeseburgera od M

Ja jutro rano się zważę, bo też omijałam. Zobaczymy co tam wyjdzie... Strach się bać
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Daff, gratuluję
a to Ci miła niespodzianka
Ja niestety tak nie działam, żeby chudnąć muszę się naprawdę starać i przestrzegać restrykcyjnej diety, jak się bardzo pilnuję, to co najwyżej nie tyję. Jak się pilnuję, ale trochę odpuszczam (jak w święta), to tyję. Ach jakbym chciała się niczym nie przejmować, a później stanąć na wadze i stwierdzić, że schudlam przez przypadek

Ja niestety tak nie działam, żeby chudnąć muszę się naprawdę starać i przestrzegać restrykcyjnej diety, jak się bardzo pilnuję, to co najwyżej nie tyję. Jak się pilnuję, ale trochę odpuszczam (jak w święta), to tyję. Ach jakbym chciała się niczym nie przejmować, a później stanąć na wadze i stwierdzić, że schudlam przez przypadek
Ja właśnie tez musze się męczyć żeby schudnąć, a tyje przechodząc w supermarkecie alejką ze slodyczami