To sukces
Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Ja jutro rano się zważę, bo też omijałam. Zobaczymy co tam wyjdzie... Strach się bać
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Daff, gratuluję a to Ci miła niespodzianka
Ja niestety tak nie działam, żeby chudnąć muszę się naprawdę starać i przestrzegać restrykcyjnej diety, jak się bardzo pilnuję, to co najwyżej nie tyję. Jak się pilnuję, ale trochę odpuszczam (jak w święta), to tyję. Ach jakbym chciała się niczym nie przejmować, a później stanąć na wadze i stwierdzić, że schudlam przez przypadek
Ja niestety tak nie działam, żeby chudnąć muszę się naprawdę starać i przestrzegać restrykcyjnej diety, jak się bardzo pilnuję, to co najwyżej nie tyję. Jak się pilnuję, ale trochę odpuszczam (jak w święta), to tyję. Ach jakbym chciała się niczym nie przejmować, a później stanąć na wadze i stwierdzić, że schudlam przez przypadek
Ja właśnie tez musze się męczyć żeby schudnąć, a tyje przechodząc w supermarkecie alejką ze slodyczami
spoko, teraz okazuje się, że może dostanę coś podobnego na urodziny, więc i tak muszę się wstrzymać z ewentualnym zakupem do połowy stycznia...
Gratuluję utrzymania wagi!
61,4!!!! Było 61,8 po świętach.
Ostatnio zmieniony 31 gru 2019, 12:23 przez meg, łącznie zmieniany 1 raz.
- mała_czarna
Hello
Ja już wyważona i wymierzona. Czeka mnie kupa pracy - tak zapasiona to nigdy nie byłam (poza ciąża)
Ja już wyważona i wymierzona. Czeka mnie kupa pracy - tak zapasiona to nigdy nie byłam (poza ciąża)
Przytyłam w święta 3 kg .....
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Ja stanęłam dzisiaj na wadze i się przerazilam, mam nadzieję, że to błąd pomiaru, bo to niemożliwe tyle przytyć przez jedną noc ale jutro serio się biorę do roboty
Ja czekam az mi sie @ skonczy bo nie akceptuje tego co pokazala waga
ja się zważę dopiero 1.02. nie mam aż tyle odwagi, żeby teraz to zrobić
Jestem z siebie dumna - mimo leniwego noworocznego dnia, wzięłam i się trochę spociłam