Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Misiaq z całego serce polecam irygatory do takich zębów.
To nie mam pomyslu innego niz wyzej podane. A, moja dentystka jeszcze mowila, ze zeby sie psuja etapowo, i przychodzi moment ze ten etap mija. Nie wiem na ile to prawda
Ile kosztuje życie...
Misiaq spróbuj może coś takiego. Kupiłam Krzysiowi (i taka szczoteczkę specjalną do nakładania). Używa się tego po normalnej paście. Wyczytałam ochy i achy w necie i postanowiłam spróbować.
Ja jak tylko wyzdrowieje zamierzam się zabrać za moje zęby. Ogólnie mam dobre, nie mogę narzekać. Nigdy nie nosiłam aparatów, plomb mam chyba 3, i to założone we wczesnwj podstawówce i siedzą, ale raz miałam kanałowe i założone tymczasowe wypełnienie na 10 lat, które mi właśnie wypadło i ząb pęka :/ po ciąży też zrobiło mi się kilka ubytków. Także nie minie mnie :/
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja jak tylko wyzdrowieje zamierzam się zabrać za moje zęby. Ogólnie mam dobre, nie mogę narzekać. Nigdy nie nosiłam aparatów, plomb mam chyba 3, i to założone we wczesnwj podstawówce i siedzą, ale raz miałam kanałowe i założone tymczasowe wypełnienie na 10 lat, które mi właśnie wypadło i ząb pęka :/ po ciąży też zrobiło mi się kilka ubytków. Także nie minie mnie :/
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
To widzę, że u nas podobne ceny- za "zrobienie" jednego zęba płacę jakieś 150-200zł, a co do opon, to czasami warto poszukać, bo u nas też wszędzie jakieś 80-100zł, a mąż znalazł wulkanizację, co zmienia za 50zł (ale mamy 2 komplety kół- zimowe i letnie)- ostatnio był miesiąc temu i mówi, że też tyle płacił
Misiaq napisalam to bez konkretnych sugestii do diety i figury Itzal też mi daleko. Może po prostu czasem ten stan sie zatrzymuje u niektorych. Martwilam się że ciążę to zepsuja, ale wszystkoe 3 przeszlam bez strat.
Misiaq, oj rozumiem doskonale! Moje zeby tez sa dramatyczne! Ledwo wylecze, zaraz znow cos...
Przed slubem.wszystko wyleczylam, jeszcze tydzien przed bylam na kontroli, to bylo w czerwcu 2013, a juz tutaj w de w lutym 2014 poszlam z kanalowka i okazalo sie, ze do leczenia jest 9! zebow...
Jeszcze ten, którego robilam kanalowo, jakiea pol roku pozniej pekl
Przed ciaza tez wszystko mialam wyleczone, a w ciazy kanalowka i to zeba robionego jako ostatni w czasie leczenia...
Za to moj maz nawet nie pamieta, kiedy ostatnio byl u stomatologa na leczeniu, ma az dwa zeby z plombami i zero ubytkow, nawet kamienia nie ma... wiec sprawiedliwosci zero
Przed slubem.wszystko wyleczylam, jeszcze tydzien przed bylam na kontroli, to bylo w czerwcu 2013, a juz tutaj w de w lutym 2014 poszlam z kanalowka i okazalo sie, ze do leczenia jest 9! zebow...
Jeszcze ten, którego robilam kanalowo, jakiea pol roku pozniej pekl
Przed ciaza tez wszystko mialam wyleczone, a w ciazy kanalowka i to zeba robionego jako ostatni w czasie leczenia...
Za to moj maz nawet nie pamieta, kiedy ostatnio byl u stomatologa na leczeniu, ma az dwa zeby z plombami i zero ubytkow, nawet kamienia nie ma... wiec sprawiedliwosci zero
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Wiem, że są podwyżki cen, ale przy niektórych produktach oszaleli...
pomidor malinowy w Biedronce po 17,99 zł, schab tyle samo...
aż strach pójść do mięsnego...
pomidor malinowy w Biedronce po 17,99 zł, schab tyle samo...
aż strach pójść do mięsnego...
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Lisbeth ale teraz chyba kest ten najgorszy czas na pomidory bo nie idzie ich wychodowac w kraju. Od marca ceny zaczną spadac. Mieso niestety koszmarnie drogie
Ja kupuję teraz tylko koktajlowe, jako jedyne moim zdaniem mają znośny smak.
Tygodniowe zakupy w Lidlu. Same jedzenie, bez chemii. 160 zł. Nie jest źle moim zdaniem
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Ja takie zakupy po 150-160 zł robię średnio 3 razy w tygodniu. Tylko nie rozgraniczam nigdy chemii domowej.
Kosmetyki dla siebie i dzieci zamawiam przeważnie w Rossmanie raz w miesiącu.
Wczoraj w warzywniaku zapłaciłam ponad 50 zł.
Nic z tego co kupiłam już nie ma.
Jadę do dentysty, zostawię najmniej 200 zł.
Nic z tego co kupiłam już nie ma.
Jadę do dentysty, zostawię najmniej 200 zł.