Seriale - polecamy, odradzamy
Re: Seriale - polecamy, odradzamy
Misiaq, czemu nie chciałaś oglądać?
Dla mnie też serial robi robotę.
Po Wiedźminie nie mam co oglądać...
Dla mnie też serial robi robotę.
Po Wiedźminie nie mam co oglądać...
Ja oglądam black sails, mnie sie podoba, ale trzeba lubić filmy o piratach 
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Wielkie Kłamstewka mam już zaliczone i chętnie bym coś w podobnym stylu zobaczyła.
Może Yes ktoś już widział? Warto?
Może Yes ktoś już widział? Warto?
Dla mnie Czarnobyl też świetny, jeden z lepszych seriali, jakie ostatnio oglądałam.

My skończyliśmy 2 sezon Zagubionych w kosmosie i teraz Mesjasza zaczęliśmy.
Fajny był Czarnobyl, chyba najlepszy serial, jaki obejrzałam w zeszłym roku. Pamiętam, że po ostatnim odcinku od razu obejrzałam znowu pierwszy 
Teraz mam niezbyt ciekawy okres, ale od lutego może się uda coś pooglądać. Ta wataha kusi, bo jeszcze przed nami.
Teraz mam niezbyt ciekawy okres, ale od lutego może się uda coś pooglądać. Ta wataha kusi, bo jeszcze przed nami.
Ja czekam na jutrzejszy odcinek watahy z niecierpliwością. A potem będziemy kończyć the crown

Boooooze, ten ostatni odcinek watahy tak przeżywam że wyłączamy ci chwilę bo się emocjonuje

Ostatni odcinek trzymał w napięciu do ostatnich chwil. Wszystkie sezony trzymały poziom. Fabuła, zdjęcia i muzyka - mistrzostwo.

to ten polski film? gdzie to można obejrzec?
Hmm tą Watahę to tak naprawdę naprawdę warto? Bo ja ogólnie nie trawię polskich produkcji...
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Dla mnie Wataha jest jednym z lepszych seriali jakie widziałam. W życiu bym nie powiedziała, że to polski serial;p

My obejrzeliśmy chyba 2 odcinki Watahy i na tym stanęło ale może wrócimy do niego, jak tak chwalicie. W
Prawda, jest dobrze zrobiony.adu pisze:Dla mnie Wataha jest jednym z lepszych seriali jakie widziałam. W życiu bym nie powiedziała, że to polski serial;p
Tak naprawdę nie ma się do czego przyczepić, bo akcja jest dynamiczna, aktorzy świetnie grają, muzyka dobra. Obydwa sezony obejrzeliśmy z wielką przyjemnością i zaraz zabieramy się za 3
Misiaq, później się trochę rozkręci
Dla mnie Wataha to też jeden z lepszych seriali. Rzadko się zdarza, żeby kilkusezonowy serial utrzymał spójność, klimat i napięcie od pierwszego do ostatniego odcinka.