Rowery - czym jeździcie, jaki wybrać?
Re: Rowery - czym jeździcie, jaki wybrać?
farazi, mam rower kross trans 4.0 (mąż ma identyczny model tylko z męską ramą i większymi kołami). Jeżdżę od kwietnia, dość często i póki co jestem zadowolona
My jeździmy trekkingowymi Kross Trans. Ja mam 3.0 a mąż 7.0. Jeździmy głównie asfaltowymi drogami i ścieżkami rowerowymi.
Dzięki za odpowiedzi.
Misiowa, mój mąż ma właśnie rockridera. Jest zadowolony, ale mnie się na nim źle jeździ.
Agma, jaka na żywo jest różnica między 3.0 a 7.0? Zauważalna dla Ciebie?
Po powrocie z wakacji chcemy coś wybrać. Spodobały nam się wycieczki we czwórkę
Misiowa, mój mąż ma właśnie rockridera. Jest zadowolony, ale mnie się na nim źle jeździ.
Agma, jaka na żywo jest różnica między 3.0 a 7.0? Zauważalna dla Ciebie?
Po powrocie z wakacji chcemy coś wybrać. Spodobały nam się wycieczki we czwórkę
Mąż chciał hamulce tarczowe, a mi starczyły zwykłe i póki co nie narzekam na nie No i on ma lepszą nóżkę, bo ta moja mam wrażenie że jakaś słaba jest i nie wiem jak będzie się zachowywać za jakiś czas. Wizualnie rowery bardzo podobne, ramy dobieraliśmy indywidualnie do nas i ja mam większą bo mam dłuższe nogi
Dopiero zauważyłam pytanie. Zamówiliśmy w ciemno. Byliśmy w kilku sklepach stacjonarnych, przymierzaliśmy się do różnych rowerów i wyszło nam, że niczym się one między sobą nie różnią Dobraliśmy sobie tylko rozmiary, mąż zrobił rekonesans w osprzęcie i wyszło mu, że tu jest dobry stosunek jakości do ceny.
Dziewczyny, czy ten rower jest za mało chłopięcy?
Farazi, pokazałam Michałowi i stwierdził, że to dla chłopca. I też mam mu taki kupić.
farazi, wedlug mnie chlopiecy. M powiedzial ze kolor I dziewczecy i chlopiecy, ale z przewaga dla chlopca.
farazi ja mam mieszane uczucia
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
farazi, dla mnie jest unisex, ale na pewno nie typowo chłopięcy. Ale ładny;)
Dziękuję za opinie.
Dla mnie też to jest kolor unisex, przy czym widziałam też wersję dziewczyńską z fioletowymi, a nie niebieskimi napisami.
Dla mnie też to jest kolor unisex, przy czym widziałam też wersję dziewczyńską z fioletowymi, a nie niebieskimi napisami.
Farazi, moj maz jest przewrazliwiony jesli chodzi o kolory, wiec jesli stwierdzil ze widzi tam chlopiecy kolor to tak jest