Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Musialam dzis pójść do apteki po lek dla Jagi (to już 2 tyg jak boli ją brzuch), wiec zrobilam zakupy, żeby juz jutro nie iść. Fakt że mam kilka kg miesa ale razem z apteką wyszlo 400zl
A ja w ogóle zdjęć nie widzę dzisiaj, więc się czuje strasznie pokrzywdzona, że nie widziałam zakupów Misiaq
Przyznam, że mnie wczorajsza kwota nie przeraziła. Dużo jedzenia kupiłam. Myślę, że wydajemy tyle, co zwykle, tylko po prostu jednorazowo, a nie codziennie po trochu. No i nie wydajemy na benzynę.
Noo mam na benzynę jak jeżdżę do pracy to idzie około 400zl. Teraz P zatankował cały bak za 160zl o obstawiam, że nam to spokojnie wystarczy.
Cóż...
Zaklepalam sobie 3 terminy we Frisco, dla stałych klientów pojawiła się taka opcja.
Też tak mi się wydaje.farazi pisze:Przyznam, że mnie wczorajsza kwota nie przeraziła. Dużo jedzenia kupiłam. Myślę, że wydajemy tyle, co zwykle, tylko po prostu jednorazowo, a nie codziennie po trochu. No i nie wydajemy na benzynę.
U nas jeszcze jest tak, że nigdy nie robiliśmy zakupów na zapas a teraz jest dodatkowa pełna szafka różnych suchych produktów i jak coś z niej wyjdzie, to dokupujemy. Niestety są takie, jak np nabiał, warzywa i owoce, których na zapas się nie kupi. Liczę, że w przyszłym tygodniu nie przekroczymy kwoty 400zł.
Ja też, ale nie wiem, czy jednego nie stracę. Bo wcześniejszy mam w schowku, a późniejszy aktywny. No i tego późniejszego nie da się przerzucić do schowka, a jak uaktywnię ten ze schowka to stracę ten drugi
Ja też tak miałam, ale wydaje mi się, że jak aktywowałam tamten wcześniejszy ze schowka, to ten aktywny sam przeskoczył na później. Chociaż głowy nie dam, bo jednocześnie rozmawiałam przez telefon...