Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
I zapiekanki
Te kaszotto też lubimy.
Właśnie się zastanawiałam co zostanie uznane za wstydliwy towar- serki dosładzane, słodycze czy wędlina pakowana
Te kaszotto też lubimy.
Właśnie się zastanawiałam co zostanie uznane za wstydliwy towar- serki dosładzane, słodycze czy wędlina pakowana
Ja tez mam rachunek to mogę wstawić bajery
Obecnie nie kupujemy innych serów o wędlin jął te pakowane.
My mamy ulubionego rzeźnika i tam kupujemy normalnie. Teraz ograniczamy się do zakupów w jednym sklepie, więc bierzemy co mają, choć w przyszłym tygodniu mąż pójdzie po białą kiełbasę, więc kupi też inne wędliny i mięso. Już mi ślinka cieknie na ich wątrobiankę i ogórki małosolne
Ja mam swoją garmażerkę, gdzie kupuję wędliny (jak nie mam dostaw od teściowej, a teraz nie mam ), teraz też się zaopatrzyłam, ale wszystko mam zamrożone. Liczę, ze wybije wirusa w zamrażarce.
Mam też białą kiełbasę (zamrożoną), ale ona mnie brzydzi
Mam też białą kiełbasę (zamrożoną), ale ona mnie brzydzi
Ja mam jeden mięsny, gdzie kupuję królika, ale teraz tam nie pójdę.
Tak to zmieniły nam się przyzwyczajenia żywieniowe w tym zamknięciu, normalnie nie kupuję wędlin, jedynie bekon do jajecznicy. Ale teraz nie ma śniadanek na mieście i mąż z M sobie wędlinek zapragnęli. Niestety też mniej warzyw i owoców świeżych jemy, ale to mam nadzieję się zmieni, bo mam już namiary na nowopowstały warzywniak z dowozem, więc pewnie w środę-czwartek będziemy mieć dostawę
Tak to zmieniły nam się przyzwyczajenia żywieniowe w tym zamknięciu, normalnie nie kupuję wędlin, jedynie bekon do jajecznicy. Ale teraz nie ma śniadanek na mieście i mąż z M sobie wędlinek zapragnęli. Niestety też mniej warzyw i owoców świeżych jemy, ale to mam nadzieję się zmieni, bo mam już namiary na nowopowstały warzywniak z dowozem, więc pewnie w środę-czwartek będziemy mieć dostawę
My też jemy mniej warzyw i zdecydowanie mniej owoców.
Kupuje mniej, bo mi się to psuje. Ja chyba nie umiem przechowywać odpowiednio.
Myslaałam o takich silikonowych nakładkach:
https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1lkWoaa1s ... pg_q50.jpg
Kupuje mniej, bo mi się to psuje. Ja chyba nie umiem przechowywać odpowiednio.
Myslaałam o takich silikonowych nakładkach:
https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1lkWoaa1s ... pg_q50.jpg
A może ta pandemia to zemsta kur, żeby ludzie poczuli jakie to frustrujace siedzieć w klatkach? W końcu ten wirus się na ludzi ze zwierząt podobno przeniósł.