Ja z S dzielę się na dni- on ma poniedziałek, środa, piątek a ja- wtorek, czwartek, sobota. Czasem inaczej ale nigdy 2 dni pod rząd. Aż tak mi się nie chceSofii pisze:Dziewczyny, jak ćwiczycie, tzn. codziennie czy co 2-3 dni? Nie mogę wypracować systemu.
Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Ja teraz ćwiczę 6 dni w tygodniu ze względu na to wyzwanie ale to też są bardzo zróżnicowane treningi, raz mocne cardio, następny dzień tylko abs. Do tego dokładam 2-3 siłowe. Pewnie jak wyzwanie się skończy to przyjmę tryb cardio, siłowe, przerwa.
Mam zdjęcie po pierwszym tygodniu wyzwania, ciekawe która zgadnie które przed które po
Mam zdjęcie po pierwszym tygodniu wyzwania, ciekawe która zgadnie które przed które po
shattered wow, jak Ty wyglądasz po lewej ewidentnie po! Widać różnicę
Ja przy ostatnim odchudzaniu ćwiczyłam 5-6 razu po w tygodniu, ale czasem mam wrażenie, że to mi za dużo życia zabiera. Ostatnio ćwiczę tak 2-3 razy w tygodniu, ale chyba jednak muszę wrócić do poprzedniego systemu, bo efekty marne. No i dieta...
Ja przy ostatnim odchudzaniu ćwiczyłam 5-6 razu po w tygodniu, ale czasem mam wrażenie, że to mi za dużo życia zabiera. Ostatnio ćwiczę tak 2-3 razy w tygodniu, ale chyba jednak muszę wrócić do poprzedniego systemu, bo efekty marne. No i dieta...
W butach - po ćwiczeniach.
O jejku jak miło, już sobie wkręcałam, że tylko ja to widzę dzięki dziewczyny, dobra motywacja żeby walczyć dalej
wracam i ja... od dzisiaj męczę orbitreka, bo od kiedy jest ta kwarantanna to tylko się kurzy...
- Escherichia
Kochana, widać, aż miło
Shattered, masz super figurę!
Shattered, brawo widac roznice!
Shattered, mega! Zazdroszczę
Dziękuje kurczę wahałam się czy tu wrzucić bo jak patrzę na przemiany gdzie dziewczyny zrzucają 20 kg i mają kaloryfer na brzuchu to staję przed lustrem i w głowie mam same brzydkie słowa
Miska zrobiłaś mi wieczór Pandą