Sukienki
Re: Sukienki
Dziękuję! A jak się w niej czuję... Wspaniale Więc nie żałuję ani wydanej złotówki, dziś rabat wrzuciła -7% i kuszą mnie kolejne zakupy Mia mnie ostrzegała
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
Lexie świetna! I masz doskonałą figurę.
Ja mają 160 cm wzrostu, rozmiar 44 w takiej długości wyglądam jak najgorszy krasnolud, a totalbie ubostwiam jak kobiety są tak ubrane, w taka sukienkę i sportowe buty.
Ja mają 160 cm wzrostu, rozmiar 44 w takiej długości wyglądam jak najgorszy krasnolud, a totalbie ubostwiam jak kobiety są tak ubrane, w taka sukienkę i sportowe buty.
adu, wierz mi, że nie mam. Ta sukienka jest genialna, bo maskuje to co trzeba
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
Garczyńska uzależnia. W ciąży też rewelacyjnie się w jej kieckach wygląda. Teraz niestety schowałam je na rok, bo karmić w nich się nie da.
Lexie, super w niej wygladasz!
Lexie, dla mnie masz, to nie kwestia sukienki, bo widziałam przecież też inne zdjęcia;)
Dziękuję za miłe słowa zachęcam do kupna, nie będziecie żałować, hehe
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
Zamówiłam tydzień temu sukienki w Zalando i niestety ta na której mi najbardziej zależało okazała się niewypałem.
Może polecicie coś na lato ale nie w stylu Garczyńskiej? Najlepiej do kolan, lekkie, zwiewne i odrobinę w stylu boho. Taka do sandałek i trampek
Może polecicie coś na lato ale nie w stylu Garczyńskiej? Najlepiej do kolan, lekkie, zwiewne i odrobinę w stylu boho. Taka do sandałek i trampek
Ja bym chciała coś takiego za kolano. W połowę łydki.
Misiaq, masz coś na oku?
Ja właśnie zwróciłam sukienkę o takiej długości. Kompletnie się nie czuję a na kimś mi się podobają.
Właśnie skracam sukienkę i spódnicę, bo leżą w szafie tylko dlatego, że są za długie...
Ja właśnie zwróciłam sukienkę o takiej długości. Kompletnie się nie czuję a na kimś mi się podobają.
Właśnie skracam sukienkę i spódnicę, bo leżą w szafie tylko dlatego, że są za długie...