ja zazwyczaj raz w tygodniu jestem na zakupach, ale ani nie było wielkich kolejek ani nie brakowało towaru
Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
ja pierwszy raz zrobilam zakupy online w Tesco, dostawa ma byc w piatek, a polowy w koszyku nie ma juz od 10 dni... cos czuje ze to beda pierwsze i ostatnie takie zakupy. Biore je tylko dlatego ze jest tam kilka rzeczy ktorych nie ma w lidlu czy aldi.
U nas są delikatesy centrum. Fajnie zaopatrzone, ze spoko promocjami. Co wekeend jest rzeźnik cen przy zakupach za 49zł. W tym tygodniu np. Karkówka za 11,99.
W tej gazetce też są pomidory malinowe po 6.99 lub z aplikacją 4.99. Czekolada Milka z aplikacją 1,99 max 3 sztuki.
Po za biedą głównie tam zakupy robimy. Bo
Co tydzień ma fajne promocje.
W tej gazetce też są pomidory malinowe po 6.99 lub z aplikacją 4.99. Czekolada Milka z aplikacją 1,99 max 3 sztuki.
Po za biedą głównie tam zakupy robimy. Bo
Co tydzień ma fajne promocje.
U mnie w dostawie Tesco mnóstwo wolnych terminów.
Ciekawe co się stało, bo w kwietniu trzeba było polować koło północy na termin.
Ciekawe co się stało, bo w kwietniu trzeba było polować koło północy na termin.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
A ja właśnie odebrałam Frisco i jestem bardzo niezadowolona.
dlaczego?
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Jakieś pomieszanie z poplątaniem.
Miała być kiełbasa toruńska na wagę, ma papierze jest kiełbasa toruńska a w środku jakaś dziwna mielonka w plastrach.
Jakiś salceson w plastrach, którego nie zmawiałam. Mix pasłęcki zamiast masła (tutaj to mnie wk....li ). Wyschnięta bazylia. Rozwalone rzodkiewki, zmięta sałata... Ogólnie jakieś to wszystko takie ble....
Miała być kiełbasa toruńska na wagę, ma papierze jest kiełbasa toruńska a w środku jakaś dziwna mielonka w plastrach.
Jakiś salceson w plastrach, którego nie zmawiałam. Mix pasłęcki zamiast masła (tutaj to mnie wk....li ). Wyschnięta bazylia. Rozwalone rzodkiewki, zmięta sałata... Ogólnie jakieś to wszystko takie ble....
Misiaq
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Uuuu... To słabo...
U mnie ostatnio zaginęła cała skrzynka zakupów, ale znalazła się po kilku godzinach i ostatecznie kierowca mi ją dowiózł.
U mnie ostatnio zaginęła cała skrzynka zakupów, ale znalazła się po kilku godzinach i ostatecznie kierowca mi ją dowiózł.
Nawet zrobiłam zdjęcie tej bazylii, ale chyba już mi się nie chce bawić w reklamacje
A salceson to mój tata lubi, to jutro dostanie w gratisie Potraktuję to jako rekompensatę za to pseudo masło i bazylię
A salceson to mój tata lubi, to jutro dostanie w gratisie Potraktuję to jako rekompensatę za to pseudo masło i bazylię
To właśnie moja ostatnia dostawa taka była, wszystko takie zmięte, kiła rzeczy połamanych, do odkryłam dopiero w lodowce :/
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Misiaq, pisz reklamację. Na pewno ją uwzględnią bez zdjęć i udowadniania. Pewnie też dostaniesz jakiś bon rabatowy w ramach przeprosin.
Tym bonem rabatowym mnie przekonałaś
Ale jutro, dziś jestem zbyt zmęczona na myślenie.
A po za tym jestem klientem VIP, a pierwszy wolny termin jest na 15 czerwca, skandal
Jeśli chodzi o obsługę klienta, to inne sklepy powinny się uczyć od frisco. Pisałam zresztą o tym wcześniej. Odpisują błyskawicznie i zawsze uwzględniają wszystkie żale.
Ja mam teraz dostawę na sobotę, ale chyba przydałaby się ze dwa dni wcześniej. Będę polować. A wiesz, że jako vip możesz zarezerwować 3 terminy?
Ja mam teraz dostawę na sobotę, ale chyba przydałaby się ze dwa dni wcześniej. Będę polować. A wiesz, że jako vip możesz zarezerwować 3 terminy?