Buty
Re: Buty
Ja szukam fajnych płytkich trampek. Na razie podobają mi się Lacoste, ale jednak wolałabym coś z niższej półki cenowej. No i oczywiście problem z rozmiarem.
https://www.eobuwie.com.pl/trampki-laco ... c6aa53d947
https://www.eobuwie.com.pl/trampki-laco ... c6aa53d947
Ja jestem z drużyny Converse
Poprzednie miałam 4 albo 5 lat, w zeszłym roku kupiłam kolejne (te standardowe, białe) i liczę na powtórkę.
Przy czym ja butów nie szanuję, piorę regularnie w pralce itp.
Neciu ja lubię te sandałki Crocsa
Na lato rozważam zakup takich japonek, to też Crocs
Poprzednie miałam 4 albo 5 lat, w zeszłym roku kupiłam kolejne (te standardowe, białe) i liczę na powtórkę.
Przy czym ja butów nie szanuję, piorę regularnie w pralce itp.
Neciu ja lubię te sandałki Crocsa
Na lato rozważam zakup takich japonek, to też Crocs
Misiaq dzięki, ja mam problem z crocs :/ kupiłam w zeszłym roku i było super za pierwszym założeniem, potem mi spadały... a 36 to najmniejszy numer chyba ze dziecięce bym znalazła sensowne.
Myślałam o melissie
Conversy tez lubie
Farazi na schaffashoes jest dziś -40%, kilka razy brałam u nich trampki, kiedyś upolowałam tam tommiego za 100 zł
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Myślałam o melissie
Conversy tez lubie
Farazi na schaffashoes jest dziś -40%, kilka razy brałam u nich trampki, kiedyś upolowałam tam tommiego za 100 zł
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Misiaq, te japonkosandaly crocsa kupilam latem jeszcze przed ciaza z M, smigalam w nich wtedy, przechodzilam cale lato w ciazy, cale zeszle lato i na ten sezon dalej jak nowe... a do tego swietnie sie na nodze prezentuja...
Uwielbiam je! Teraz jeszcze kupilam sobie klapki japonki crocsa
Uwielbiam je! Teraz jeszcze kupilam sobie klapki japonki crocsa
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵