Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
ja poki co nadrobilam jakies 2 kg z 4 straconych jak dluzej to wszystko potrwa to w drzwiach sie nie zmieszcze a to wszystko przez biala make bo nie jem wiecej slodyczy, moze czesciej pieke cos slodkiego, ale raczej na weekend
Ja wczoraj ćwiczyłam 15 minut. Szał, co?
Muszę się dziś zmierzyć. Nie wiem czy to wina karmienia czy czego, ale mam takie ciągoty do cukru, że masakra
Muszę się dziś zmierzyć. Nie wiem czy to wina karmienia czy czego, ale mam takie ciągoty do cukru, że masakra
taa, ja świętowałam cały tydzień
od czegoś trzeba zacząć
Podziwiam Was wszystkie które ćwiczą mimo, że dzieci, praca itd. na głowie.
Ja się melduje po miesiącu ćwiczeń. Ogólnie na plus, może nie ma efektu wow ale nie startowałam też z jakąś dużą wagą. Przez miesiąc prawie - 3kg. Leginsy nie są już opięte, na górze brzucha rysują się jakieś mięśnie polepszyła mi się postawa. A co najważniejsze polubiłam ćwiczenia teraz trochę zwolnię, planuje 2x siłowy i 2x cardio w tygodniu. Z dietą poszło mi jako tako, oprócz ostatniego tygodni gdzie był dramat żałuję, że nie zrobiłam sobie zdjęć w krótkich gaciach z niższym stanem bo efekt byłby bardziej widoczny ale się wstydziłam
Wow, bardzo widać
Serio!
Chyba to dla mnie znak, że albo źle techniczne ćwiczę albo za dużo żre.
Obstawiam to drugie
Ja dziś dzień 18 albo 19.
Serio!
Chyba to dla mnie znak, że albo źle techniczne ćwiczę albo za dużo żre.
Obstawiam to drugie
Ja dziś dzień 18 albo 19.
Dziękuje
Tak, a czasami wrzucałam siłowe w niedzielę bo nie chciało mi się robić wyzwania + siłowego (żeby nie było, że jestem świrem, siłowe robię 2x w tygodniu)
Miód na serce, jednak jak ktoś z boku ocenia to satysfakcja jeszcze większa
robiłaś zdjęcia? Ja też kocham jeść
Shattered, Wow widac roznice!
- mała_czarna
Shattered wow
No dobra. U mnie nie ma takiego spektakularnego efektu, jak u Shattered ale pokażę moje zdjęcia z poniedziałku i z początku ćwiczeń.
Misiowa, pewnie ze widac roznice! Brawo!
Widać!!!!!
Shattered, Misiowa, Wow!!!!
Serio? Dzięki. Ja mam wrażenie, że ciągle mi się wylewają boczki i ten tłuszczyk na brzuchu...
Może za pół roku będzie efekt zbliżony do Shattered
Może za pół roku będzie efekt zbliżony do Shattered
Misiowa ja uważam, że masz lepszy efekt niż ja, bardziej u Ciebie widzę(chociaż u sąsiada zawsze trawa zieleńsza )! Świetna robota, gratulacje!! jesteśmy super!
Dziękuje dziewczyny! Bardzo, bardzo, bardzo!
Misiq
jak odgrzebie (chociaż wątpię żebym je jeszcze miała) moje zdjęcia kiedy ważyłam prawie 15 kg więcej to Ci wyślę
Dziękuje dziewczyny! Bardzo, bardzo, bardzo!
Misiq
jak odgrzebie (chociaż wątpię żebym je jeszcze miała) moje zdjęcia kiedy ważyłam prawie 15 kg więcej to Ci wyślę