Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Sofii, wiem. Zo tej pory zawsze chociaż pilnowałam kroków, a teraz? Przestałam nosić zegarek w ogóle. Jak robiłam tysiąc podczas niewychodzenia to wszystko.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
shattered, mnie na początku (mam na myśli zamierzchłe czasy, kiedy ćwiczyłam non stop skalpel, bo to był jedyny trening dostępny za darmo) też bardzo denerwował jej głos i w ogóle wszystko. Zasadniczo ją wyciszałam. No a teraz się przyzwyczaiłam i chyba nie zwracam nawet na to uwagi. Lubię w tych treningach to, że bardzo często są wersje dla początkujących i zaawansowanych i dzięki temu widzę moje postępy na przestrzeni czasu bo początkowo ledwo dawałam radę te łatwe wersje robić, a po jakimś czasie ćwiczeń wiele z nich potrafię zamienić ostrzejszymi wersjami i daje radę
Tęsknię za bieganiem, ale w maseczce to ja z trudem po schodach wchodzę
Odnośnie kroków:
Tęsknię za bieganiem, ale w maseczce to ja z trudem po schodach wchodzę
Odnośnie kroków:
- Załączniki
-
- received_659709918212351.jpeg (19.23 KiB) Przejrzano 5189 razy
ja kiedyś też cwiczylam z Chodą, ale po ostatniej akcji z tymi wyrzutami o batonik już nie mogę na nią patrzeć
daff przytulam. ja też coś nie mogę się zebrać, żeby dokończyć co zaczęłam...
Jakie wyrzuty?Suerte pisze:ja kiedyś też cwiczylam z Chodą, ale po ostatniej akcji z tymi wyrzutami o batonik już nie mogę na nią patrzeć
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
A widzisz, ja nie mam pojęcia, o co chodzi, więc nie przeszkadza mi to w ćwiczeniach. Ale dzisiaj byłam na rowerze, jestem zmęczona i mam dużą ochotę odpuścić trening
o matko, nie czytacie pudelka?
a jedna z jej gangu dodała zdjęcie z batonikiem innej firmy, nawet zaznaczyła, że to dlatego, że ma na coś tam alergie co jest w batonach Chody, a ta jej zaczęła pisać, że albo jest w jej drużynie, albo nie, że tak się nie robi itp... ogólnie byla ta rozmowa wywleczona i no to jak się do tej dziewczyny zwracała mnie skutecznie zniechęciło...
https://www.pudelek.pl/tylko-na-pudelku ... 178472608a
ja kilka dziewczyn obserwowałam na insta, bo mnie motywowały fotkami, więc widziałam co się działo...
Suerte, nie, ja nie czytam, po prostu nie intersuje mnie życie ludzi, których zazwyczaj nawet nie kojarzę. Ale nie, że potępiam, czy coś, sama obserwuje kilka profili na insta, które nic w moje życie nie wnoszą, ale jednak to jakoś uzależnia
ja po prostu wolę już takie coś niż znowu czytać wiadomości i te przepychanki polityczne... to odmóżdża tak samo jak uwielbiam programy typu Hotel Paradise... chociaż wiem, że to pewnie ściema i dużo wyreżyserowane
Taaa ja tez widziałam te burdę z Chodakowską. Przejrzałam screeny rozmów i zszokowało mnie to.
Dzisiejszy dzień był totalnie do dupy. Cały z dołem. Nie pamietam kiedy tak zle psychicznie się czułam. Tj pamietam. 26 kg temu. Zrobiłam nawet trening bo myslslam ze pomoże na głowę. Trochę pomógł.
Zjadłam dziś zdrowo i malo. Co było trudne zważywszy na to, ze reszcie gotuje rarytasy.
Założyłam sobie ze codziennie musze spalić min 2500 kcal. Dziś się udalo.
Dzisiejszy dzień był totalnie do dupy. Cały z dołem. Nie pamietam kiedy tak zle psychicznie się czułam. Tj pamietam. 26 kg temu. Zrobiłam nawet trening bo myslslam ze pomoże na głowę. Trochę pomógł.
Zjadłam dziś zdrowo i malo. Co było trudne zważywszy na to, ze reszcie gotuje rarytasy.
Założyłam sobie ze codziennie musze spalić min 2500 kcal. Dziś się udalo.
daffodil, łooooł, hardkor, ja pewnie tyle spalam przez tydzień ćwiczeń jak nie mniej...
Daff, spalić 2500? :O matko, a ja myślałam, że jeśli spałam 300-500 to jestem zajebista
Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka
Nie no co Ty...chodziło mi o dzienne spalanie! Zegarek mi podlicza na bieżąco.
Taka jedna aktywnosc to są śmieszne wartości. 200-250kcal.
Taka jedna aktywnosc to są śmieszne wartości. 200-250kcal.