Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Przejrzałam kilka filmów tej Moniki. Jakaś taka ona dla mnie mało przekonująca. Chwieje się w czasie ćwiczeń, jak ździebełko na wietrze, brakuje jej takiej sprężystości, jakby nie ćwiczyła na napiętych mięśniach.
Chyba przywykłam do czegoś innego
Potwierdzam, że Fitatu kiepsko liczy zapotrzebowanie. Mi wyliczył dzienne zapotrzebowanie na 1000 kcal, przy założeniu, że chcę schudnąć 0,5 kg tygodniowo. Chyba bym padła po 3 dniach
valentina, 1200 kcal to bardzo mało - nawet przy spokojnym trybie życia.
Chyba przywykłam do czegoś innego
Potwierdzam, że Fitatu kiepsko liczy zapotrzebowanie. Mi wyliczył dzienne zapotrzebowanie na 1000 kcal, przy założeniu, że chcę schudnąć 0,5 kg tygodniowo. Chyba bym padła po 3 dniach
valentina, 1200 kcal to bardzo mało - nawet przy spokojnym trybie życia.
Ja przy regularnych ćwiczeniach miałam wyliczone 1600-1700 kcal ale ostatnio zaniedbałam temat i nie liczę. Z pewnością jem więcej.
Muszę część ćwiczeń odpuścić, bo kolano mi szwankuje. Albo coś źle ćwiczę albo wróciły moje problemy sprzed kilku lat. Teraz skupię się na brzuchu i pośladkach.
Muszę część ćwiczeń odpuścić, bo kolano mi szwankuje. Albo coś źle ćwiczę albo wróciły moje problemy sprzed kilku lat. Teraz skupię się na brzuchu i pośladkach.
To jaka aplikacja jest dobra, bo ja dziś sobie zainstalowałam Fitatu.
Mi wyliczyło 1822 kalorie, jak spsiałym teraz z pamięci co i ile zjadłam to wyszło mi 1890.
Efryna nie napiszę publicznie ile ważę
Napisze PW
Mi wyliczyło 1822 kalorie, jak spsiałym teraz z pamięci co i ile zjadłam to wyszło mi 1890.
Efryna nie napiszę publicznie ile ważę
Napisze PW
Jeśli chodzi o to ile kalorii się powinno jeść to najlepiej skorzystać z kalkulatorów PPM i CPM online, odjąć od CPM maks 500 kcal żeby kie schodzić poniżej PPM i tak jeść.
dziękuje, dziękuje! Wczoraj z tej okazji był makaron, dużo makaronu. I beza, dużo bezy
ja przy pracy biurowej i totalnie siedzącym trybem życia bym tak nie robiła, jak dla mnie murowany efekt jojo przy zwiększeniu kalorii po diecie
mam nadzieję, że szybko przejdzie
o spoko, jesteś jedyną osobą której wyliczyło normalnie możesz czuć się wyróżniona!
Shattered, a właśnie! Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ☺ Miłości na kolejne lata ❤
Shattrted wszystkiego pięknego, dużo miłości. Niech wam będzie razem fajnie
Shattered, wszystkiego najlepszego!
Informacyjnie zostawiam:
Prosecco jest jednym z najmniej kalorycznych alkoholi, w 100 g zawiera tylko 75 kcal. Dla porównania w 100 g wódki i rumu jest 231 kcal, w 100 g whisky - 250 kcal, zaś w 100 g wina czerwonego jest 85 kcal
Prosecco jest jednym z najmniej kalorycznych alkoholi, w 100 g zawiera tylko 75 kcal. Dla porównania w 100 g wódki i rumu jest 231 kcal, w 100 g whisky - 250 kcal, zaś w 100 g wina czerwonego jest 85 kcal
Misiaq, o, to idealnie, zwłaszcza, że to moja standardowa poison of choice
Cydr ma jeszcze mniej
Po pierwszym tygodniu u mnie pierwszy sukces. Wiem, że to zasługa głównie końca @ i dopiero za tydzień zobaczę, czy moja dieta daje efekty. Ale jakoś tak psychicznie lepiej się czuję, że w końcu przerwałam ten ciąg obżarstwa.
Na szczęście alkoholu nie potrzebuję do szczęścia w ilościach, które by mocno rzutowały na bilans kaloryczny
Na szczęście alkoholu nie potrzebuję do szczęścia w ilościach, które by mocno rzutowały na bilans kaloryczny
To jest dieta zamówiona na Bediet.pl (Chodakowska). Już kiedyś ją robiłam i dawała fajne efekty.
Dania w niej są różne. Niektóre bardzo zwyczajne (kanapki z szynką czy z serem białym, koktajle jogurtowe), niektóre dziwaczne i tych nawet nie próbuję (jakieś omlety z płatkami owsianymi, pół litra jogurtu naturalnego na drugie sniadanir). Nie ma niestety pierogów i kotletów z ziemniakami i kapustą zasmażaną
Ja trochę kombinuję, zamieniam sobie dania, niektóre w.podobnych proporcjach robię i przyprawiam po swojemu.
Jest chleb (dla mnie plus, nie zrezygnuję bez chleba), kaszą i ziemniaki. Jest masło. Prawie nie ma śmietany, mięsa też jest mniej niż normalnie jem.
Jestem na diecie 1600kcal i to jest dla mnie wyzwanie. Trochę oszukuję, bo jak zjem ostatni posiłek o 20, a idę spać po północy to muszę coś jeszcze wrzucić, bo mnie skręca z głodu. Zobaczymy, co z tego uda mi się wycisnąć. Na razie jest mobilizacja, a to ważne.
Dania w niej są różne. Niektóre bardzo zwyczajne (kanapki z szynką czy z serem białym, koktajle jogurtowe), niektóre dziwaczne i tych nawet nie próbuję (jakieś omlety z płatkami owsianymi, pół litra jogurtu naturalnego na drugie sniadanir). Nie ma niestety pierogów i kotletów z ziemniakami i kapustą zasmażaną
Ja trochę kombinuję, zamieniam sobie dania, niektóre w.podobnych proporcjach robię i przyprawiam po swojemu.
Jest chleb (dla mnie plus, nie zrezygnuję bez chleba), kaszą i ziemniaki. Jest masło. Prawie nie ma śmietany, mięsa też jest mniej niż normalnie jem.
Jestem na diecie 1600kcal i to jest dla mnie wyzwanie. Trochę oszukuję, bo jak zjem ostatni posiłek o 20, a idę spać po północy to muszę coś jeszcze wrzucić, bo mnie skręca z głodu. Zobaczymy, co z tego uda mi się wycisnąć. Na razie jest mobilizacja, a to ważne.