Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Misiaq, to jedz 1800 i zobaczysz, że spadek będzie lepszy niż przy 1400.
Misiaq, a jaka aplikacja liczysz? To chyba jest dla mnie najgorsze, to liczenie kalorii
Efryna, tule! Ja wazylam sie kilka dni temu. Juz prawie nadrobilam to co schudlam przez grype...
Ja tez sie zwaze jutro zeby nie bylo Wam smutno
u mnie jest tak 67kg wazylam zanim wzielam sie za siebie, udalo mi sie zejsc do 64.5kg. Pozniej przez grype spadlo do 60.5kg (i taka szczupla sie czulam )
Ostatnie wazenie to bylo 64kg.
Efryna, tule! Ja wazylam sie kilka dni temu. Juz prawie nadrobilam to co schudlam przez grype...
Ja tez sie zwaze jutro zeby nie bylo Wam smutno
u mnie jest tak 67kg wazylam zanim wzielam sie za siebie, udalo mi sie zejsc do 64.5kg. Pozniej przez grype spadlo do 60.5kg (i taka szczupla sie czulam )
Ostatnie wazenie to bylo 64kg.
Od poniedziałku.
Jestem głodna, dlatego długo to nie potrwa.
Jestem głodna, dlatego długo to nie potrwa.
BMR metodą Mifflin-St Jeor wyszlo mi 1372.
CPM ciezko mi obliczyc bo nie mam treningow jako tako, ale kazdego dnia mam spacer dosc szybkim tempem. Jesli wroce na sprzatania to raz w tygodniu mam niezly wycisk przez 3 godz inne dni troche mniejszy
CPM pomnozylam razy 1.3
CPM ciezko mi obliczyc bo nie mam treningow jako tako, ale kazdego dnia mam spacer dosc szybkim tempem. Jesli wroce na sprzatania to raz w tygodniu mam niezly wycisk przez 3 godz inne dni troche mniejszy
CPM pomnozylam razy 1.3
ja liczę fitatu, tylko nie patrz ile Ci wyliczy kalorii bo tam zawsze jest jakaś paranoja zaniżająca
też bym pewnie tak policzyła bez treningów ale nie leżąc na kanapie przez 60% dnia
zwiększaj powoli o 200, może znajdziesz jakąś wartość przy której będziesz czuła się dobrze, nie napchana ale nie wkurwi** z głodu
shattered, chyba kiedys mialam sciagnieta ta aplikacje, ale jak w to weszlam to mi sie odechcialo liczenia
Teraz na szybko policzylam moje sniadanie na stronie kalkulatorkalorii.net i wyszlo mi ze sniadanie mialo 386kcal.
bialko 7.82 g
tluszcze 7.41 g
weglowodany 80.7 g
duzo czy malo?
Teraz na szybko policzylam moje sniadanie na stronie kalkulatorkalorii.net i wyszlo mi ze sniadanie mialo 386kcal.
bialko 7.82 g
tluszcze 7.41 g
weglowodany 80.7 g
duzo czy malo?
Karla, spoko kaloryczne, tylko węglowodanów trocje za dużo w stosunku do reszty
Moje śniadania obliczone są na 400kcal, przy dziennym limicie kalorii 1600.
Rozkład mam taki: 400, 250, 500, 150, 300
Rozkład mam taki: 400, 250, 500, 150, 300
Adu, musze dawac mniej banana do owsianki bo on podbil te wegle
Shattered, czyli patrzysz tylko na kalorie?
Farazi, a te 2 ostatnie mozna polaczyc w jedno? ja po obiedzie do kolacji nic nie jem a kolacja czasami ma wiecej niz 300kcal
Shattered, czyli patrzysz tylko na kalorie?
Farazi, a te 2 ostatnie mozna polaczyc w jedno? ja po obiedzie do kolacji nic nie jem a kolacja czasami ma wiecej niz 300kcal
Si, na mnie to działa, musisz zobaczyć czy u Ciebie też będzie. A co drugiego pytania nie do mnie ale nie znam się to się wypowiem moim zdaniem możesz, nie ma co się zmuszać do zmiany nawyków bo na dłuższą metę to tylko zniechęca do diety
Myślę, że rozsądniej byłoby te 150 podzielić między obiad i kolację, żeby się nie okazało, że kolacja dorównuje wielkością obiadowi. Ale też się nie znam
Wiem, że w tej diecie była też opcja na cztery posiłki, ale mnie nie interesowała.
Wiem, że w tej diecie była też opcja na cztery posiłki, ale mnie nie interesowała.
Ja się daaawno nie ważyłam. Zważę się w sobotę i przyjdę się tu wyżalić
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
A dlaczego nie może dorównywać skoro mieści się w dziennych kaloriach?