Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
sowaa, witaj w klubie
ja uwielbiam to awokado i moglabym codziennie jesc
ja uwielbiam to awokado i moglabym codziennie jesc
Ale mi i Karli nie chodzi o sam fakt występowania tej różnicy, bo wiadomo, ze u każdego ona występuje.
Ale o jej wielkość
Ja wczoraj zjadłam tyle, że wieczorem czułam się przejedzona. Pewnie przez obiad, który wyszedł 600kcal. Przez cały dzień w sumie zjadłam 1500kcal. Tak jem bardzo często i jak widać za dużo, bo nie chudnę.
Wczoraj odebrałam paczkę z witaminami i minerałami oraz batonami proteinowymi. Uwielbiam je a to będzie miła nagroda po ćwiczeniach. Wracam do ostrzejszego treningu, bo takie pitu pitu brzuszki nic mi nie daje.
Zastanawiam się też czy nie nie warto zaopatrzyć się w l-karnitynę...
Wczoraj odebrałam paczkę z witaminami i minerałami oraz batonami proteinowymi. Uwielbiam je a to będzie miła nagroda po ćwiczeniach. Wracam do ostrzejszego treningu, bo takie pitu pitu brzuszki nic mi nie daje.
Zastanawiam się też czy nie nie warto zaopatrzyć się w l-karnitynę...
Itzal Daff jest wysoka, jest sportowcem, automatycznie ma inne zapotrzebowanie kaloryczne. Ja na deficycie nie powinnam przekraczać 1200 kalorii przy umiarkowanej aktywności fizycznej, przy braku aktywności nawet na 1050 mi wyliczalo, bo jestem niska i kiedy nie jestem gruba jestem naprawdę drobna. Przy wadze 52 kg kiedy wyglądałam najlepiej w życiu (najmniej ważyłam 48) ubierałam się na działach dziecięcych. Nawet teraz kiedy wazę 66 kg pasuje na mnie kurtka dżinsowa na wiek 13-14 lat, tyle ze sie w cyckach nie zapne. Mam 10
Kg nadwagi, a ubrania niektóre mam 36, niektóre 40. Przeważnie 38. I dla mnie to jest dużo, bo przy wadze 10 kg mniej nosze 34/36
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kg nadwagi, a ubrania niektóre mam 36, niektóre 40. Przeważnie 38. I dla mnie to jest dużo, bo przy wadze 10 kg mniej nosze 34/36
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
To dlaczego mi wyliczyło 1800 kalorii?
Jestem od Ciebie wyższa, ale aż tak, żeby to była taka różnica.
Misiaq, też muszę pomyśleć o przeorganizowaniu dnia, żeby wcisnąć ćwiczenia w południe, bo od poniedziałku będę miała dzieci na głowie aż do usypiania.
A czy znacie coś dobrego na ujędenienie? Z wagą sobie poradzę, ale stan mojego ciała... Jak babcia.
Ale tyle Ci wyliczyło na redukcji? Bo przyjmując redukcje od wyliczenia zapotrzebowania powinnaś odjąć 500 kcalMisiaq pisze:To dlaczego mi wyliczyło 1800 kalorii?
Albo zaznaczylas większa aktywność, ja nie ćwiczę póki co, moja aktywność to jakieś 10 tys. kroków dziennie, tyle co odprowadzanie Krzysia i dojścia do przystanków, do i z pracy, jakiś krotki spacer. No i jestem grubsza, wyższe bmi mam, wiec i automatycznie mi narzuca mniej
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ćwiczenia cardio u mnie najlepiej sie sprawdzały na galaretęSofii pisze:A czy znacie coś dobrego na ujędenienie? Z wagą sobie poradzę, ale stan mojego ciała... Jak babcia.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia, ja ćwiczę już naprawdę serio (w sensie regularnie, dając sobie wycisk) prawie 3 m. Jakieś małe efekty są, ale to nie jest to, czego się spodziewałam. Już pisałam, że dopiero do mnie dotarło jaka jestem zaniedbana.
Masaże próżniowe.
U mnie w zeszłym roku zrobiły wielką robotę. Było widać efekt.
Teraz wypadałoby powtórzyć, bo może nie jest tak, ze wróciłam do stanu początkowego, ale nie jest tak jak zaraz po masażach.
Neciu tak mi wyliczyło, że to jest moje zapotrzebowanie jeśli chcę "zdrowo chudnąć".
Wpisałam aktywność fizyczną jako umiarkowaną.
Sofii może za dużo węgli w diecie?
Policzyłam jeszcze raz CPM - 1725, czyli obcinając o 500 mam 1225.
Misiaq czyli sie zgadza, nie masz takiej nadwagi jak ja, wiec Ci nie trzeba obcinać o 500 kcal, No i ja wpisałam niska aktywność.
Policzyłam jeszcze raz CPM - 1725, czyli obcinając o 500 mam 1225.
Misiaq czyli sie zgadza, nie masz takiej nadwagi jak ja, wiec Ci nie trzeba obcinać o 500 kcal, No i ja wpisałam niska aktywność.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.