Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Sofii, super wyglądasz! I w ogóle bardzo fajny strój.
Ok, Endomondo mi jednak sporo przeszacowuje te kalorie dzisiaj przebiegłam 7 km i wg fitatu spaliłam ok 385 kcal (i to ma sens)
Nessa, ja mam dużo kompleksów i mało w sobie lubię, ale chyba uda są moją najsłabszą stroną, zrobily się takie masywne i mam wrażenie, że wszystkie spodnie to podkreślają :/
Ok, Endomondo mi jednak sporo przeszacowuje te kalorie dzisiaj przebiegłam 7 km i wg fitatu spaliłam ok 385 kcal (i to ma sens)
Nessa, ja mam dużo kompleksów i mało w sobie lubię, ale chyba uda są moją najsłabszą stroną, zrobily się takie masywne i mam wrażenie, że wszystkie spodnie to podkreślają :/
Sofii, swietnie wygladasz!
Co do strojow to ja mam inny problem, bo ostatnio w New yorkerze gore kupowalam XL a majtki mam M.... niby nie mam duzego biustu, a z mniejszych wychodzilo mi wszystko bokami
Co do strojow to ja mam inny problem, bo ostatnio w New yorkerze gore kupowalam XL a majtki mam M.... niby nie mam duzego biustu, a z mniejszych wychodzilo mi wszystko bokami
- Escherichia
Sofi, możesz po plaży chodzić dumna
Efryna moją mamą twierdzi, że po 30stce () () i uda tyją
Karla to ja mając miseczkę A miałam problem nawet wtedy gdy byłam chuda by dobrać górę
Karla to ja mając miseczkę A miałam problem nawet wtedy gdy byłam chuda by dobrać górę
N 2018
M 2023
M 2023
Nessa, ja zazwyczaj mialam problem z dobraniem stroju ktory jest w komplecie, bo albo gora za mala albo dol za duzy, a te ktore za osobno to zazwyczaj nie usztywniane
Sofii powinnam to zdjęcie pokazać swojemu Mężowi, bo zawsze jak narzekam, że jestem gruba to mi mówi, że wyglądam super, a poza tym urodziłam 3 dzieci. Ty jesteś świetnym przykładem, że i po ciążach mozna być laska...
Escherichia, nie o to mi chodziło, ale ok.
Suerte, no wiesz co. Nie grzesz, bo ja widziałam twoje ostatnie zdjęcia!
Też mam problem z udami, dlatego jaram się, że trochę wyszczuplały.
Suerte, no wiesz co. Nie grzesz, bo ja widziałam twoje ostatnie zdjęcia!
Też mam problem z udami, dlatego jaram się, że trochę wyszczuplały.
Sofii ja mówię serio. mam wielki zwis na brzuchu i Piotrek zawsze mi mówi, że 3 ciąże musiały zostawić jakiś ślad po sobie. Ty jesteś świetnym przykładem, że wcale nie musiały
Sofi fiu fiu! Ekstra
Suerte mój orbitrek po 50 min pokazał mi dziś 325kcal na obciążeniu 5-7 (na początku długo ćwiczyłam na obciążeniu 1 ;P, w skali od 1 do chyba 14). Jak piszesz, że nie umiesz szybciej kręcić, to może właśnie powinnaś sobie zwiększać opór?
Suerte mój orbitrek po 50 min pokazał mi dziś 325kcal na obciążeniu 5-7 (na początku długo ćwiczyłam na obciążeniu 1 ;P, w skali od 1 do chyba 14). Jak piszesz, że nie umiesz szybciej kręcić, to może właśnie powinnaś sobie zwiększać opór?
sowaa tylko, że mi obojętnie ile bym nie dała, kcal przelicza tak samo... na podstawie kilometrow...
Serio zamiast przyjąć komplement, pokazałabyś mu, że się myli? Nie rozumiem tego.
Mierzyłam kiedyś spalanie na orbitreku z pasem kontrolującym tętno. Trening godzinny dawał około 500kcal, przy założeniu utrzymywania tętna w granicach 130. Czyli wysiłek, ale nie wykańczanie się.
farazi ja nie widzę w tym nic złego... jest po prostu wiele kobiet, które mimo ciąż mają świetna figurę i nie uważam, żeby ciąże miały być jakimś usprawiedliwieniem dla tego, że wyglądam tak, a nie inaczej, po prostu.
Suerte a jest tez wiele kobiet, które wcale nie rodziły, a figury maja jakie mają, niekoniecznie przez obżarstwo... ja urodziłam jedno a figura pozostawia wiele do życzenia, a naprawdę nie pamietam, żebym kiedykolwiek w życiu sie objadala
Sofii pięknie wyglądasz!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Sofii pięknie wyglądasz!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Farazi mi opaska na ręce pokazuje średnie tętno ok 120, wykańczać się nie próbowałam, to nie mam porównania