Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
u mnie w końcu mały spadek z 63.4 na 63. już niby tak blisko do tej 5 z przodu, a dalej tak daleko...
- Escherichia
Ja ambitnie stoję w miejscu
mi też z tydzień waga stała teraz
miałam. pierwsze 2,5 tygodnia wytrzymałam, potem jak raz wlazłam, tak co 3 dni teraz z ciekawości wchodzę
- Escherichia
Taa, też miałam się ważyć po okresie, ale to dopiero Za około 2 tygodnie i nie wytrzymałam
- Escherichia
Dzisiaj zmuszona byłam zjeść pieczywo.. Boże, jakie ono jest pyszne!
Escherichia pisze: ↑25 cze 2020, 13:00Dzisiaj zmuszona byłam zjeść pieczywo.. Boże, jakie ono jest pyszne!
Na siłę Ci wciskano?
Ja dzisiaj zmuszona byłam zjeść tort. No nie mogłam odmówić. Ale było warto, był pyszny.
- Escherichia
To sformułowanie nie tyczy się wyłącznie bycia zmuszaną do czegoś przez drugą osobę, ale również przez sytuacjefarazi pisze: ↑25 cze 2020, 14:14Escherichia pisze: ↑25 cze 2020, 13:00Dzisiaj zmuszona byłam zjeść pieczywo.. Boże, jakie ono jest pyszne!
Na siłę Ci wciskano?
ja też w niedzielę tortu sobie nie odmówiłam resztę popakowałam w pudełka i dałam na wynos rodzinie, żeby nie kusiłofarazi pisze: ↑25 cze 2020, 14:14Escherichia pisze: ↑25 cze 2020, 13:00Dzisiaj zmuszona byłam zjeść pieczywo.. Boże, jakie ono jest pyszne!
Na siłę Ci wciskano?
Ja dzisiaj zmuszona byłam zjeść tort. No nie mogłam odmówić. Ale było warto, był pyszny.
Escherichia nie jesz w ogóle pieczywa, czy tylko białego?
- Escherichia
Sowa, nie jem pieczywa w ogóle.
Dzisiaj po pracy kupiłam sobie Wąsę z błonnikiem (te grubsze kromki, nie "wafle"), bo widzę, że w pracy mam już problem ze śniadaniami, zaczynam nie chcieć ich jeść
Dzisiaj po pracy kupiłam sobie Wąsę z błonnikiem (te grubsze kromki, nie "wafle"), bo widzę, że w pracy mam już problem ze śniadaniami, zaczynam nie chcieć ich jeść
Ja się już tu ni3 chwalę żadnymi spadkami , bo zawsze ale to zawsze jak się pochwalę to potem nie spada tylko szybuje w górę. Także pochwalę sie dopiero jak osiągne pierwszy cel
ja się znowu wkręciłam w ważenie codziennie
ale znowu mały spadek - 62,7.
ale znowu mały spadek - 62,7.
ja lepiej bo znowu w górę
z ciekawości, dlaczego?
czasem trzeba ja się wkręciłam w czereśnie, nadzieja w tym, że się skończą kiedyś
szybko idzie ale gratuluję spadku
u mnie zależy jaka zupa
U mnie znowu do góry, lubię te parabole ale chyba wreszcie wchodzę w stan "lubię siebie". Wiadomo, że chciałabym nie mieć tłuszczu na brzuchu, czy wyglądać przy tej samej wadze tak jak 3 lata temu (starość, kur**, starość) ale kupując spodenki, patrzę - ale cellulit, i zaraz - mam to w ()(), biorę. I kupiłam kilka crop topów, oczywiście do spodni ze stanem po pępek ale kiedyś to by było nie do pomyślenia.
wczoraj wieczorem poluzowałam i niestety waga poszła w górę
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.