Włosy
Re: Włosy
Necia też ładnie mi się tamten odcień bardzo podobał bo zawsze marzyłam o takim złotym, żółtym blondzie. Tobie faktycznie teraz lepiej choć i w tamtym odcieniu wyglądałaś ładnie
Dzieki dziewczyny :* prawda jest taka, że się bardzo zmieniłam odkąd urodziłam dziecko i to nie na lepsze
Misiaq a już kilka razy tu to czytałam na forum, że sobie ktoś mnie inaczej wyobrażał
Aneczka89 zmęczona to na pewno bo N znowu wróciły te leki nocne....
Dzieki dziewczyny :* prawda jest taka, że się bardzo zmieniłam odkąd urodziłam dziecko i to nie na lepsze
Misiaq a już kilka razy tu to czytałam na forum, że sobie ktoś mnie inaczej wyobrażał
Aneczka89 zmęczona to na pewno bo N znowu wróciły te leki nocne....
N 2018
M 2023
M 2023
Otóż to... przed urodzeniem N to mam wrażenie, że nawet rysy twarzy miałam inne a koloryt to na pewno o zmarszczakch nawet nie wspominam.
N 2018
M 2023
M 2023
Necia, super teraz! I pewnie też się lepiej czujesz.
O ja też tak mam ze starością, naprawdę czasem mi się wyświetlają zdjęcia sprzed 2-3 lat i naprawdę widać różnicę a ja się nadal czuję jak dziecko
Nessa, śliczna jesteś, nawet bez makijażu. I wcale staro nie wyglądasz
O ja też tak mam ze starością, naprawdę czasem mi się wyświetlają zdjęcia sprzed 2-3 lat i naprawdę widać różnicę a ja się nadal czuję jak dziecko
Nessa, śliczna jesteś, nawet bez makijażu. I wcale staro nie wyglądasz
Nessa bardzo fajnie!
Necia nooo teraz jest super spoczko bardzo, taki naturalny efekt!
Starosc pozdrawia o poranku, nie było czasu na robienie twarzy. Muszę jeszcze chyba raz uciąć i będę myslec co dalej.
Necia nooo teraz jest super spoczko bardzo, taki naturalny efekt!
Starosc pozdrawia o poranku, nie było czasu na robienie twarzy. Muszę jeszcze chyba raz uciąć i będę myslec co dalej.
- Załączniki
-
- IMG_20200701_065651_resize_7.jpg (744.8 KiB) Przejrzano 4804 razy
Necia super!
Umówiona jestem do fryzjera 11.07, a nadal nie wiem jak farbować... czy brąz czy może ombre czy inny wymysł
Umówiona jestem do fryzjera 11.07, a nadal nie wiem jak farbować... czy brąz czy może ombre czy inny wymysł
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.