Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Misiaq, o tu masz pierwszy z brzegu z googla
https://youtu.be/IY3YvHXuzw8
Ja akurat ćwiczę głównie z chodą, to linków konkretnych nie mogę dać, bo to na abonament, ale nie ma tam nic bardziej hardkorowego, zwykle hantelki typu 1-2kg albo taśmy. Przed pandemią jeszcze chodziłam na takie zajęcia fitnessowe, to bywało ciężej - martwe ciągi, ćwiczenia z kettleballem itp. ale bardzo je lubiłam, bo były super ciekawe. Aż muszę sprawdzić, czy działają dalej
https://youtu.be/IY3YvHXuzw8
Ja akurat ćwiczę głównie z chodą, to linków konkretnych nie mogę dać, bo to na abonament, ale nie ma tam nic bardziej hardkorowego, zwykle hantelki typu 1-2kg albo taśmy. Przed pandemią jeszcze chodziłam na takie zajęcia fitnessowe, to bywało ciężej - martwe ciągi, ćwiczenia z kettleballem itp. ale bardzo je lubiłam, bo były super ciekawe. Aż muszę sprawdzić, czy działają dalej
Na DDS większość treningów to treningi siłowe (w dużej części ćwiczeń wykorzystuje się po prostu masę własnego ciała, ale jest też sporo ćwiczeń z obciążeniem)
No i właśnie te wszystkie ćwiczenia z deską, pompki itp. też zaliczam do siłowych. W ogóle to się natchnęłam poprzednim postem, przypomniałam sobie, że płacę multisporta, a jeszcze w tym roku nie byłam i zapisałam się na zajęcia na 19
Tylko ta noga mnie martwi, koleżanka filjoterapeutka powiedziała, że mam odpuścić bieganie, to chwilowo odpuszczę, ale taki trening mi chyba nie zaszkodzi wezmę tę opaskę uciskową może
Tylko ta noga mnie martwi, koleżanka filjoterapeutka powiedziała, że mam odpuścić bieganie, to chwilowo odpuszczę, ale taki trening mi chyba nie zaszkodzi wezmę tę opaskę uciskową może
A ja dziś idę na zajęcia nordic walking
Wysłane z mojego motorola one zoom przy użyciu Tapatalka
Ja dziś idę pierwszy raz. Mam nadzieję że się nie zabiję o te kije
Z trenerem?
Bo ja to jestem kompletny amator, pewnie technicznie fatalnie
OK czyli czasem robiłam trening siłowy nie wiedząc o tym. Dla mnie po prostu trening siłowy brzmi jak wyciskanie sztangi
Shattered Idealnie
Ja od października/ listopada planuje zapisać się do klubu fitness. Bo w domu w życiu nie będę ćwiczyć. Mam 5 minut od domu. Bo brzuch mam jak dalej w ciąży i wyć mi się chce.
Ja od października/ listopada planuje zapisać się do klubu fitness. Bo w domu w życiu nie będę ćwiczyć. Mam 5 minut od domu. Bo brzuch mam jak dalej w ciąży i wyć mi się chce.
Shattered, tak właśnie myślałam, że trochę spodenki tyłek gubią
Piękna figura. Te nogi
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Piękna figura. Te nogi
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
To ja miałam dzisiaj wyciskanie sztangi itp. a wbrew pozorom trening bardziej cardio;) przy czym jak myślałam, że mam w miarę dobrą kondycję, to zostałam przeczołgana do zera. Poza tym myślę, że należy mi się rekompensata, bo trening się nazywal "fat burning", a jako jedyna na sali byłam fat!!!
Myślę też nad treningiem personalnym, ktoś coś, jakieś doświadczenia?
Myślę też nad treningiem personalnym, ktoś coś, jakieś doświadczenia?
Efryna, ja jako była konsultantka w klubie fitness mogę napisać, że taki trener to super sprawa. Przede wszystkim skupia się tylko na Tobie, pilnuje techniki, no i motywacja większa, żeby nie nawalić. Ja mam nadzieję, że kiedyś sobie pozwolę na taki trening personalny.
Kochana, jakby mi ktores gacie taka talie zrobily to bym je ozlocila
Laska jestes z ekstra figura i nie ma sie tutaj co spodenkami wykrecac z tego faktu
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Misiaq, tak, z trenerem. Było bardzo fajnie
Dziewczyny, sprawdzona waga z analizatorem składu ciała w dobrej cenie? Któraś ma taką w domu?
Dziewczyny, które biegają - czy biegniecie cały czas czy robicie sobie takie krótkie przerwy maszerując?
Kusi mnie to bieganie, ale totalnie nie mam kondycji. Biorę więc Antka na rower i biegnę za nim, żeby nie było siary, ale co jakiś czas potrzebuję przez chwilę iść.
Kusi mnie to bieganie, ale totalnie nie mam kondycji. Biorę więc Antka na rower i biegnę za nim, żeby nie było siary, ale co jakiś czas potrzebuję przez chwilę iść.