Moja walka o lepszą sylwetkę

Awatar użytkownika
KarLa

Re: Moja walka o lepszą sylwetkę

Post autor: KarLa » 09 lip 2020, 9:35

Lisbeth, :P on ja lubi, zeby nie bylo ;)
aaa i u mojej mamy jeszcze papierosy do tego. Fakt wyglada dosc staro jak na swoj wiek, jedynie figura dobra i moze nosic mini krotkie spodenki ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Suerte

Post autor: Suerte » 09 lip 2020, 9:51

Misiaq nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tego stroju kąpielowego... ja nigdy już nie ubiorę...

Awatar użytkownika
Misiaq

Post autor: Misiaq » 09 lip 2020, 9:59

Suerte pisze:
09 lip 2020, 9:51
Misiaq nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tego stroju kąpielowego... ja nigdy już nie ubiorę...
Ale nie bikini ;)
Ja brzucha nie mam jakiegoś bardzo dużego, ale kondycja skóry już nie ta ;)
Ale na plaży były osoby na prawdę otyłe, nie takie które mają nadprogramowe boczki, ale na prawdę otyłe.
I się na luzaka opalały w strojach kąpielowych ;)
Moim największym kompleksem są nogi (uda, kolana), a te na plaży trudno ukryć ;) Ale już miałam wywalone. Zresztą w krótkich spodenkach tez chodzę, jakoś wydaje mi się, że mniej głupio się wygląda w krótkich spodenkach z grubymi nogami niż w długich spodniach w upał ;)
Chyba muszę sobie kupić więcej letnich spódnic i sukienek za kolano.
A zdjęcia oczywiście już dawno usunięte :lol:

Awatar użytkownika
Misiowa

Post autor: Misiowa » 09 lip 2020, 10:01

Misiaq pisze:
09 lip 2020, 9:16
Sofii pisze:
09 lip 2020, 9:14
Oglądałam ostatnio stare zdjęcia i zapragnęłam być chuda
Doskonale Cię rozumiem :lol:
I jeszcze jak zobaczyłam swoje zdjęcia w stroju kąpielowym, które teraz zrobił mi Miki z zaskoczenia (przecież bym nie pozowała :lol: ) to stwierdzam, ze ja lepiej wyglądam bez ubrania (w sensie, ze w stroju kąpielowym) niż w ubraniu.
W ubraniach jestem jakaś bardziej szeroka :lol:
Chyba już wolę tak, niż ja mam. W stroju widać wszystkie mankamenty, które udaje mi się maskować ubraniem.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Suerte

Post autor: Suerte » 09 lip 2020, 10:02

Misiaq u mnie chodzi o ten zwis skóry. nie ma szans go ukryć pod żadnym strojem, a wygląda on obrzydliwie po prostu. to nie jest "wałeczek tluszczyku" tylko serio obrzydliwy zwis skóry...

Awatar użytkownika
Misiaq

Post autor: Misiaq » 09 lip 2020, 10:11

Misiowa pisze:
09 lip 2020, 10:01
Misiaq pisze:
09 lip 2020, 9:16
Sofii pisze:
09 lip 2020, 9:14
Oglądałam ostatnio stare zdjęcia i zapragnęłam być chuda
Doskonale Cię rozumiem :lol:
I jeszcze jak zobaczyłam swoje zdjęcia w stroju kąpielowym, które teraz zrobił mi Miki z zaskoczenia (przecież bym nie pozowała :lol: ) to stwierdzam, ze ja lepiej wyglądam bez ubrania (w sensie, ze w stroju kąpielowym) niż w ubraniu.
W ubraniach jestem jakaś bardziej szeroka :lol:
Chyba już wolę tak, niż ja mam. W stroju widać wszystkie mankamenty, które udaje mi się maskować ubraniem.
Dziewczyny chyba mnie źle zrozumiałyście ;)
Ja nie wyglądam w stroju super extra fantastycznie :lol:
Suerte pisze:
09 lip 2020, 10:02
Misiaq u mnie chodzi o ten zwis skóry. nie ma szans go ukryć pod żadnym strojem, a wygląda on obrzydliwie po prostu. to nie jest "wałeczek tluszczyku" tylko serio obrzydliwy zwis skóry...
Wiem o czym mówisz.
Ja tak miałam po pierwszej ciąży. Dużo w ciąży nie przytyłam, schudłam od razu do rozmiaru 36, a miałam na brzuchu taki zwis. Jak fartuszek :roll: Mi się to zredukowało, ale po jakiś 3-4 latach.

Awatar użytkownika
Sofii

Post autor: Sofii » 09 lip 2020, 10:15

Suerte, ale teraz są świetne tankini, takie rozkloszowane jak sukienki, na pewno byś coś wybrała.
Ja już pisałam, że bikini u mnie nie wchodzi w grę. Chyba, że znowu kiedyś będę chuda, ale na 99,9% - nie.

Awatar użytkownika
Misiowa

Post autor: Misiowa » 09 lip 2020, 10:16

Suerte pisze:
09 lip 2020, 10:02
Też mam jeszcze trochę tejak skóry. Już niedużo, bo pod majtkami się chowa bez problemu ale wystarczy, że ja o nim wiem.
Najtrudniej mi się pozbyć tego węża boa na brzuchu...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
adu

Post autor: adu » 09 lip 2020, 10:16

Misiaq pisze:
Suerte pisze:
09 lip 2020, 9:51
Ale nie bikini ;)
Ja brzucha nie mam jakiegoś bardzo dużego, ale kondycja skóry już nie ta ;)
Ale na plaży były osoby na prawdę otyłe, nie takie które mają nadprogramowe boczki, ale na prawdę otyłe.
I się na luzaka opalały w strojach kąpielowych ;)
Moim największym kompleksem są nogi (uda, kolana), a te na plaży trudno ukryć ;) Ale już miałam wywalone. Zresztą w krótkich spodenkach tez chodzę, jakoś wydaje mi się, że mniej głupio się wygląda w krótkich spodenkach z grubymi nogami niż w długich spodniach w upał ;)
Chyba muszę sobie kupić więcej letnich spódnic i sukienek za kolano.
A zdjęcia oczywiście już dawno usunięte
To o mnie, jestem naprawdę otyla, mam brzuch, boczki, rozstępy, cellulit i zakładam bikini.
Obrazek

Awatar użytkownika
Misiowa

Post autor: Misiowa » 09 lip 2020, 10:18

Ja mierzyłam kilka strojów jednoczęściowych ostatnio i wyglądam w nich fatalnie. Nie wiem czy to kwestia modelu ale kompletnie nie miałam w nich figury. Już wolę bikini.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Suerte

Post autor: Suerte » 09 lip 2020, 10:26

uwierzcie mi, że gdybym tu wkleiła zdjęcie mojego brzucha i tego zwisu, to każda z Was by doceniła swój brzuch. ale po prostu nie chce Was obrzydzac... i niestety, ale u mnie chyba tylko operacja by to już uratowała, bo schudłam, ważę mniej niż przed ciążami i ślubem, a brzuch dalej mam tak straszny, że ja nawet po domu nie ubrałabym samego stanika, a co dopiero wśród obcych...

Awatar użytkownika
Misiowa

Post autor: Misiowa » 09 lip 2020, 10:31

Suerte, czytałam o takiej skórze. Wydaje mi się, że Ty dość szybko zrzuciłaś dużo kg a skóra potrzebuje czasu, by się dostosować. Spróbuj ćwiczenia typowo na brzuch i kosmetyki ujędrniające. Duży wpływ ma też dieta, tyle nie ile jesz ale co jesz.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Ruby

Post autor: Ruby » 09 lip 2020, 10:37

Misiaq, tez ostatnio mialam pomysl sobie pomierzyc, ale sie okazalo, ze moje paski sa juz po terminie waznosci😂 no i plan legl w gruzach...

Ja bikini nie ubieram, ze wzgledu na kilka pociazowych rozstepow...
Musze sobie kupic takie z wysokimi majtkami, to wtedy moj problem zniknie, bo mam tylko kilka po bokach i do wysokosci pępka
20.07.2015 - 10tc :(
05.01.2018 - 8tc :(

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

Awatar użytkownika
Suerte

Post autor: Suerte » 09 lip 2020, 10:38

Misiowa ale ja tak mam od 1 cesarki. po ciąży z Bartkiem się nie odchudzałam, a też tak miałam. ten zwis nie zmniejsza się niezależnie czy mam 20 kilo nadwagi, czy wagę w normie. wygląda, jakbym miała odcięty brzuch i doklejony jakiś inny...

Awatar użytkownika
Suerte

Post autor: Suerte » 09 lip 2020, 10:44

a zresztą, ciul, już pokażę o czym mówię.
WRAŻLIWI NIECH PRZEWIJAJĄ SZYBKO.

tak wygląda mój brzuch w zwykłych dresach.
Obrazek

tak wygląda "nieschowany"
Obrazek

dlatego nie ma szans na strój, nie wyjdę tak do ludzi... nie ma szans...

ODPOWIEDZ