Ile kosztuje życie...
- Escherichia
Re: Ile kosztuje życie...
A czy mogłybyście polecić jakieś chusteczki do demakijażu? Wiem, że są specjalne do tego celu, ale one chyba cenowo słabo stoją.
Eschericha, zazwyczaj drozej wychodza. Ja uzywalam Garniera, ale potem wyczytalam ze takie chusteczki to nic dobrego i przestalam uzywac.
Idealnie (przynajmniej mój - tusz plus kredka), od kiedy je mam, to w ogóle przestałam kupować mleczko do demakijażu.Escherichia pisze:Eghmm.. ja troszkę z innej beczki. Czy mogłybyście sprawdzić, czy te różowe chusteczki z Babydream dobrze zmywają makijaż?
O, czyli tylko mojego tuszu nie chciało zmywać
Zamówiłam na jutro zakupy na Frisco. Zobaczymy Dużo rzeczy, które zwykle kupuję było tańszych, niż w moich delikatesach.
Zamówiłam na jutro zakupy na Frisco. Zobaczymy Dużo rzeczy, które zwykle kupuję było tańszych, niż w moich delikatesach.
- mała_czarna
Muszę dziś zobaczyć to Frisco. Oni mają też marki własne?
Mi się udało z podatkiem za ostatni kwartał- księgowa nic nie wyłączyłam wiec poszła kasa na oszczednosciowe.
Mi się udało z podatkiem za ostatni kwartał- księgowa nic nie wyłączyłam wiec poszła kasa na oszczednosciowe.
- mała_czarna
*nic nie wyliczyla powinno być
A ja się wczoraj rozczarowałam- wydaliśmy 440zł w InterMarche... Ok, było dużo chemii, mąż sobie jagermeistra kupił ale też zauważyłam, że dużo produktów podrożało. Zazwyczaj jes to 1zł, 2zł różnicy na jednym :/
wszystko poszło w górę rok temu byliśmy w stanie zrobić zakupy na tydzień za ok 150 zł...a teraz 200 to mało...a jak dochodzi uzupełnienie chemii to już całkiem masakra a kupujemy mnóstwo stałych rzeczy
Mała_czarna, chyba nie mają. Robiłam kilka podejść do tego Frisco, bo mają określone ilości produktów wagowych, np. wędliny w wielokrotnosciach 150g, warzywa i owoce też jakoś popakowane. Zobaczę jak to wygląda w praktyce.
W każdym razie po którymś z kolei podejściu do zamówienia przysłali mi kod na 20 zł, żeby mnie przekonać do złożenia zamówienia. No i przekonali
W każdym razie po którymś z kolei podejściu do zamówienia przysłali mi kod na 20 zł, żeby mnie przekonać do złożenia zamówienia. No i przekonali
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja ostatnio zamówiłam Frisco, bo mi dali bon na 25 zł i mieli mrożonki, które akurat w Piotrze i Pawle były niedostępne. Zamówienie przyszło ok, było wszystko, co zamówiłam.
- mała_czarna
Wychodzi na to, że u nas nie dowozi Frisco.
A ja teraz bardzo żałuję że U mnie nie ma takich sklepów z dowozem. Oj jak by mi to życie ułatwiło...