Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
u mnie waga stoi tracę nadzieję, że doczekam się tej 5 z przodu
U mnie też stoi.
Muszę przycinać skuteczniej węgle, inaczej nie ruszę. Albo włączyć ćwiczenia. To gorsze.
Muszę przycinać skuteczniej węgle, inaczej nie ruszę. Albo włączyć ćwiczenia. To gorsze.
farazi Ty pisałaś kiedyś ile chcesz wazyc/schudnąć? przepraszam, ale umknęło mi chyba...
Możliwe, że nie pisałam. Startowałam z 76. Obecnie mam 71,5. Jeśli się uda zejść do 68, uznam to za sukces.
ale chyba wysoka jesteś prawda? bo w ogóle nie dałabym Ci takiej wagi.
Tak, mam 178cm.
To był długo mój ogromny kompleks. Byłam wysoka, chuda i płaska. Ostatnio znalazłam jakieś spodnie z młodości i nie do wiary, że w nie wchodziłam
Ogólnie uważam, że teraz nie ma tragedii, ale chciałbym jednak osiągnąć ten cel.
Shattered, dziękuję.
Ogólnie uważam, że teraz nie ma tragedii, ale chciałbym jednak osiągnąć ten cel.
Shattered, dziękuję.
- Escherichia
A ja zdecydowałam się dzisiaj na pizzę na obiado-kolację Deficytu nie będzie, ale mieszczę się w PPM
Farazi, świetny wynik!
Wysłane z mojego motorola one zoom przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego motorola one zoom przy użyciu Tapatalka
- Escherichia
farazi gratulacje!
chciałabym być wysoka!
Od poniedziałku zasuwam tae-bo, ten zestaw https://www.youtube.com/watch?v=UZV7vqGJwdo
ciężko nadal znaleźć czas, ćwiczę w ciągu dnia i opracowuje to wieczorem, jak byłam w biurze ćwiczyłam o 21.00, ale w tym tygodniu syn łaskawie szedł spać maks 20.30.
Do tego staram się robić 10 tys. kroków.
Nie wiem ile taki trening spala kalorii :/
chciałabym być wysoka!
Od poniedziałku zasuwam tae-bo, ten zestaw https://www.youtube.com/watch?v=UZV7vqGJwdo
ciężko nadal znaleźć czas, ćwiczę w ciągu dnia i opracowuje to wieczorem, jak byłam w biurze ćwiczyłam o 21.00, ale w tym tygodniu syn łaskawie szedł spać maks 20.30.
Do tego staram się robić 10 tys. kroków.
Nie wiem ile taki trening spala kalorii :/
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja też bym chciała być wyższa, no ale cóż, życie.
Necia, wg fitatu 30 min tae-bo spala 119 kcal ej to jest takie niesprawiedliwe. Ja dzisiaj siłowy, czuję się mocna
Necia, wg fitatu 30 min tae-bo spala 119 kcal ej to jest takie niesprawiedliwe. Ja dzisiaj siłowy, czuję się mocna