Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
eee coś Ty tak mało? Ja po tym jestem zlana potem no nie, chyba musze kupić jakiś zegarek do mierzenia :O
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
- Escherichia
A 3 godziny leżenia i oglądania serialu?
Boże, muszę ruszyć dupę do jakiś ćwiczeń
Boże, muszę ruszyć dupę do jakiś ćwiczeń
Misiaq, teraz już nie mam kompleksu wzrostu, noszę buty na obcasie, męża mam ciut niższego, a świat się nadal kręci
Necia, jak super, że udaje Ci się trochę poruszać.
Escherichia, trzy godziny serialu to jakieś 120kcal. To tyle, co spala Necia w czasie swoich ćwiczeń. Pytanie, która aktywność lepsza
Necia, jak super, że udaje Ci się trochę poruszać.
Escherichia, trzy godziny serialu to jakieś 120kcal. To tyle, co spala Necia w czasie swoich ćwiczeń. Pytanie, która aktywność lepsza
ja myślę, ze w tych apkach nie ma co patrzec, bo tae-bo ma bardzo różne treningi, chyba sobie kupię tego banda i zdam relację ktoś ma taki wynalazek? daff miała chyba?
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
A ja tak ładnie schudłam przed urlopem...i teraz znowu przytyłam. Tylko nie wiem ile bo nie mam wagi...
Wysłane z mojego Pixel 3a przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Pixel 3a przy użyciu Tapatalka
Candela,.myślałam sobie wczoraj o Tobie, gdy piłam kefir udało Ci się wytrwać w tej diecie?
Ja mam, obecnie Miki użytkuje.
Niestety ten trening, który pokazałaś nie spali więcej niż 300 kalorii, nie ma opcji. Nawet jak będziesz zlana potem i nie będziesz miała potem siły stać pod prysznicem.
Zycie jest niesprawiedliwe.
- Escherichia
300 uważam, ze to bardzo ok jest. I tak właśnie bym stawiała mniej więcej. Tyle spalałam w 40 min. na orbitreku jak chodziłam na siłkę.
ja jestem po nim spocona, ale nie żeby padać na twarz chyba z moją kondycją nie jest tak najgorzej. Ale bardzo lubię te ćwiczenia, bo są bardzo dynamiczne i pracuje całe ciało.
ja jestem po nim spocona, ale nie żeby padać na twarz chyba z moją kondycją nie jest tak najgorzej. Ale bardzo lubię te ćwiczenia, bo są bardzo dynamiczne i pracuje całe ciało.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja bym stawiała na ok 200 kalorii, w wersji optymistycznej 250.
Ja też uważam, że tym razem przeszacowało w dół myślę, że 200 to tak minimum. Dzisiaj zapytałam mogą trenerkę, jaka by była optymalna ilość ćwiczeń, żeby tak rozsądnie chudnąć i się wzmacniać. Powiedziała, że idealnie to rano tak z 30 minut cardio, a popołudniu z godzinkę siłowego. Zwątpiłam
eee bez jaj, ja schudłam sporo swego czasu na pól godziny tae-bo dziennie i brzuszkach. No ale do tego była dieta i to taka dość ścisła, nie ma cudów niestety.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.