nasz balkon i ogród
nasz balkon i ogród
Ruby super
Moje kwiaty po tygodniu
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Moje kwiaty po tygodniu
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Re: nasz balkon i ogród
Neciu, super!
Misiaq, a jak Twoje? Odbiły?
Misiowa, świetne uprawy. Groszek
Mimezja, pięknie kolorowo!
Ruby, piękna lobelia!
Misiaq, a jak Twoje? Odbiły?
Misiowa, świetne uprawy. Groszek
Mimezja, pięknie kolorowo!
Ruby, piękna lobelia!
Neciu super!
Moje poszły do kosza.
Serio (możecie się śmiać), ale chciało mi się płakać.
Ciągle się zastanawiam czy inwestować w nowe, bo sierpień też mamy wyjazdowy. Więc może być powtórka z rozrywki.
Może wrzosy?
Moje poszły do kosza.
Serio (możecie się śmiać), ale chciało mi się płakać.
Ciągle się zastanawiam czy inwestować w nowe, bo sierpień też mamy wyjazdowy. Więc może być powtórka z rozrywki.
Może wrzosy?
Misiaq jak macie wyjeżdżać na dłużej to bym już nie brała. Babka od której kupowałam mówiła ze i tak już na giełdach bieda. Albo kup sobie te komarzyce tylko. Ja tez sie zastanawiam co będzie jeśli uda sie wyjechać, ale najwyżej zaniosę je do brodzika i zostawię w wodzie.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Moja mama poleca aksamitki, bo one są wytrzymałe.
Rozważam;)
Rozważam;)
U mnie zioła marnieją, liście pomidorów żółkną, z pelargonii sypią się kwiaty, hortensje w donicach zmieniły kolor Bieda... Reszta jakoś się jeszcze trzyma.
Wysłane z mojego motorola one zoom przy użyciu Tapatalka
Misiaq, niestety kwiaty na balkonie wymagają regularnego doglądania. A nie masz kogoś, kto mógłby wpaść i zaopiekować się kwiatami raz na kilka dni? Albo przewieźć do kogoś na czas wyjazdu?
Jak nie, to ja bym już nie kupowała.
Jak nie, to ja bym już nie kupowała.
U mnie pomidorowa taka sytuacja... ale za to surfinie padaja, za duzo wody w ostatnim czasie przez te ciagle deszcze, no a jak nie padalo, to i tak czasem 5 stopni w nocy swoje zrobilo:/ zostawilam jeszcze te najlepiej wygladajace, ale watpie, ze cos z tego bedzie...
A hortensja tez mi zbiedniala, bo wyjechalismy na weekend w zeszlym tygodniu, a akurat przyszedl upal troche odbila i byla ladna, a teraz pogoda w tym tygodniu byla srednia i hortensja tez jakas taka szara sie zrobila...
Dobrze, ze chicuaz warzywniak sie trzyma...
A hortensja tez mi zbiedniala, bo wyjechalismy na weekend w zeszlym tygodniu, a akurat przyszedl upal troche odbila i byla ladna, a teraz pogoda w tym tygodniu byla srednia i hortensja tez jakas taka szara sie zrobila...
Dobrze, ze chicuaz warzywniak sie trzyma...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Obraca mi zdjecie nawet jak je w oryginale obroce do gory nogami
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Necia pieknie Ci rosną
Ruby brawo
Miśka cóż cena licznych opadow i pomidorów nie ma. Na rośliny ozdobne nie narzekam w tym roku, rosną jak szalone, a traw nie muszę ciagle podlewac
Ruby brawo
Miśka cóż cena licznych opadow i pomidorów nie ma. Na rośliny ozdobne nie narzekam w tym roku, rosną jak szalone, a traw nie muszę ciagle podlewac
Necia, piękne!
Mimezja, ale ładnie się rozrosły!
Misiaq, ja bym poszła we wrzosy ale jak wrócisz. Teraz nie ma sensu ryzykować z kolejnymi kwiatami.
Jestem ciekawa co ja zastanę, gdy wrócimy. Może poproszę teścia by choć co drugi dzień przyjechał podlać kwiaty...
Mimezja, ale ładnie się rozrosły!
Misiaq, ja bym poszła we wrzosy ale jak wrócisz. Teraz nie ma sensu ryzykować z kolejnymi kwiatami.
Jestem ciekawa co ja zastanę, gdy wrócimy. Może poproszę teścia by choć co drugi dzień przyjechał podlać kwiaty...
Moja surfinia oszalała
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
My mamy od jakiegoś czasu nową "kompozycję". Mąż sam wybierał
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Chwalę się naszym domkiem jeszcze kratki w oknach powinny być pomalowane i planuję kupić sztuczną trawę na spód, ale to już chyba na wiosnę
Atiutaki piękny
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2020, 21:49 przez Misiaq, łącznie zmieniany 1 raz.