Seriale - polecamy, odradzamy
Re: Seriale - polecamy, odradzamy
A tam Bellatrix, ja ją uwielbiam w filmach Burtona i w Nędznikach jest super aktorką
Nie oglądałam. Znam ją tylko z HP.efryna pisze:A tam Bellatrix, ja ją uwielbiam w filmach Burtona i w Nędznikach jest super aktorką
A aktora faktycznie super
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Ja czekam na Margaret Teacher.
Jeśli ktoś szuka serialu na czas pandemii, to polecam "Dom z papieru", zupełnie nierealna historia, czasem bez logiki, ale przyjemnie się ogląda i nie potrzeba wysiłku intelektualnego. Taki reset wieczorny
- Escherichia
Misiaq nie wiem czy jest ktoś prócz efryny, kto jeszcze tego nie widział
Obejrzyjcie sobie Porwana, tez fajna historia wzruszające zakończenie
- malwinka89
Jeśli chodzi o "dom z papieru"to ja nie widziałamSuerte pisze:Misiaq nie wiem czy jest ktoś prócz efryny, kto jeszcze tego nie widział
o to przepraszam. jednak 2 osoby
- mała_czarna
JaSuerte pisze:Misiaq nie wiem czy jest ktoś prócz efryny, kto jeszcze tego nie widział
Wczoraj do prasowania włączyłam Szefową- obejrzałam 3 odcinki i może nie jest to serial wysokich lotów ale do prasowania/odmóżdżenia się w sam raz.
Może nie widział, ale na pewno słyszałSuerte pisze:Misiaq nie wiem czy jest ktoś prócz efryny, kto jeszcze tego nie widział
Bardzo mi się ten serial podobał.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Lista się powiększamała_czarna pisze: ↑07 lis 2020, 8:52JaSuerte pisze:Misiaq nie wiem czy jest ktoś prócz efryny, kto jeszcze tego nie widział
Też nie oglądałam. Nie zachęciły mnie migawki, które widziałam.
W oczekiwaniu na The Crown włączyłam wczoraj Gambit Królowej. Ciekawy.
W oczekiwaniu na The Crown włączyłam wczoraj Gambit Królowej. Ciekawy.
o matko, serio? myślałam, że to taki serial Netflixa, że każdy go włącza prędzej czy później
chociaż ja np. nie widziałam The Crown i jakoś mnie nie zachęca... no i my oglądamy zawsze razem z Piotrkiem, a on nie chce tego widzieć
chociaż ja np. nie widziałam The Crown i jakoś mnie nie zachęca... no i my oglądamy zawsze razem z Piotrkiem, a on nie chce tego widzieć
i jaSuerte pisze:Misiaq nie wiem czy jest ktoś prócz efryny, kto jeszcze tego nie widział
Oglądałam w tym tygodniu na hbo nowy serial „Od nowa”, na razie mnie zaciekawił. No i wczoraj nowy Sheldon się pojawił