Buty
Re: Buty
Efryna na nodze lepiej niż na zdjęciu bez nogi
Mi się ogólnie tego typu buty nie podobają, nie chodzi o ten konkretny model. Dlatego z tych dwóch modeli wybieram drugi
Ale jeśli numer jeden podoba się mężowi i są wygodne, to wiadomo
farazi ja nie napiszę nic nowego, to "trudny" obcas i noga wygląda w takich dziwnie.
Wiem co pisze, bo nie umiem chodzić w wysokich obcasach, więc kupuje takie jak pokazałaś
Mi się ogólnie tego typu buty nie podobają, nie chodzi o ten konkretny model. Dlatego z tych dwóch modeli wybieram drugi
Ale jeśli numer jeden podoba się mężowi i są wygodne, to wiadomo
farazi ja nie napiszę nic nowego, to "trudny" obcas i noga wygląda w takich dziwnie.
Wiem co pisze, bo nie umiem chodzić w wysokich obcasach, więc kupuje takie jak pokazałaś
Farazi bo jesteś wysoka i szczupła, na takim konusie jak ja (jeszcze w wielką doopą) taki obcas robi kacze nóżki, już lepiej wyglądam na płasko. A najlepiej wiadomo w szpilkach.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
w takim obcasie obecnie chodzę w pracy
Uwielbiam takie 4 - 6 cm.
W wyższych obcasach mnie stopy bolą, a baleriny robią ze mnie Fionę w shrekowej wersji
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Necia to doskonale wyjaśniła:
Kupiłam takie do biegania na wiosnę
Potrzebuje jeszcze sportowych wsuwanych, bo na końcówce wiązanie trampek czy adidasów mnie wykończy. Które fajniejsze?
Potrzebuje jeszcze sportowych wsuwanych, bo na końcówce wiązanie trampek czy adidasów mnie wykończy. Które fajniejsze?
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
- Escherichia
Kupiłam buty na wiosnę, mam nadzieję, że nie będzie zabawy z rozmiarami, bo oczywiście w moim mieście nie ma...
- Escherichia
Dokupiłam coś na teraz.
- Załączniki
-
- Screenshot_2021-03-02-19-38-41-792_pl.allegro.jpg (244.53 KiB) Przejrzano 3826 razy