Grzecznie dokańczam
Seriale - polecamy, odradzamy
Re: Seriale - polecamy, odradzamy
Zaraz skończymy The Crown i będzie mi smutno.
Co jest jeszcze do oglądania w angielskich klimatach?
Co jest jeszcze do oglądania w angielskich klimatach?
Obejrzałam ostatnio Wieczną wiedźmę - bardzo mi się podobał. Jeśli lubicie klimat fantasy, czarownic i podróży w czasie, to gorąco polecam
- Escherichia
Czy ktoś oglądał serial Dziewczyny i czy jest inny powód oprócz Adama Drivera, żeby zacząć oglądać?
Zgodnie z sugestią, przebrnęliśmy przez 3 sezon i zostały nam dwa odcinki 4 sezonu.
Jednak jestem rozczarowana, dwa pierwsze sezony tworzyły całość i może nie było to wybitne kino, ale na wieczorny relax super. A 3 i 4 sezon to już powtórka z rozrywki, to wszystko już było, nawet schody Tylko chyba trochę więcej krwi i przemocy. Dla mnie to takie wałkowanie tematu na siłę
ja po obejrzeniu 3 sezonu nawet tutaj pisałam, że żałuję, że na 2 nie zakończyli, ale przyznaje, że 4 mi się znowu bardzo podobał. wybacz, że Cię namówiłam, jeśli dla Ciebie to strata czasu!
Tak po prostu wybacz to za mało. Kwiaty, szampan, to może pogadamy
Poczta kwiatowa działa, adres mogę wysłać na PW
A tak poważnie, to gdybyśmy mieli coś fajniejszego do oglądania, to byśmy oglądali Zobaczymy jeszcze dziś, bo dwa odcinki zostały, może zmienię zdanie
Ale i tak nie rozumiem dlaczego ten serial jest kultowy i fenomenalny
A my oglądamy teraz House of cards:D
My jeszcze raz obejrzeliśmy Czarnobyl i podobał mi się jeszcze bardziej niż za pierwszym razem
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
- Escherichia
Od pewnego czasu też mnie ciągnie, aby obejrzeć drugi raz
Parę dni temu obejrzałam ponownie Jokera, całkiem inne wrażenia od tych podczas pierwszego oglądania filmu w kinie.
Swoją drogą muzykę do Czarnobyla i Jokera robiła ta sama kompozytorka
To się wstrzelilismy, bo po serialu mąż włączył jokera. Ja niestety nie obejrzałam do końca, bo Krzys sie kręcił strasznie, ale nadrobię. Początek obiecujący
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.