Poradnik prezentowy
Re: Poradnik prezentowy
No nie? Ja też mam takie wrażenie. Facetom jest łatwiej, zawsze mogą w ostateczności kupić jakiś nowy element biżuterii, no a ja nie będę kupować kolejnych spinek (i tak je raz do roku zakłada, chyba, że jest pandemia, to jeszcze rzadziej). Przed te wszystkie lata wyczerpałam wszystkie pomysły.
Mam to samo wrażenie Na dodatek to jest taki typ, że jak czegoś potrzebuje, to po prostu to kupuje.
Zapomniałam - rok temu dostał jeszcze bilety na koncert, ale przez pandemię mamy już trzeci termin - na jesień przyszłego roku
Mimezja - Dior Homme ten klasyczny i wersja Cologne. Obydwa boskie.
Zapomniałam - rok temu dostał jeszcze bilety na koncert, ale przez pandemię mamy już trzeci termin - na jesień przyszłego roku
Mimezja - Dior Homme ten klasyczny i wersja Cologne. Obydwa boskie.
Perfumy męskie to polecam Dior Savage i Paco Rabane Invictus. Super zapachy
A jakieś vouchery, albo zestawy barberskie, do drinków, do majsterkowania?
A jakieś vouchery, albo zestawy barberskie, do drinków, do majsterkowania?
adu pokarzesz jeszcze raz jaką masz tą poduszkę na plecy?
Nawet spinek nie kupię, bo mój w garniturze to chodzi tylko na śluby i pogrzeby.
Takim pewniakiem jest fajny tshert z Spod lady albo Pan tu nie stał, to się zawsze u nas sprawdza. Ale ile można
Nawet spinek nie kupię, bo mój w garniturze to chodzi tylko na śluby i pogrzeby.
Takim pewniakiem jest fajny tshert z Spod lady albo Pan tu nie stał, to się zawsze u nas sprawdza. Ale ile można
u nas czesciej jest problem ze mna bo nie wiem co chce dostac M. zawsze ma jakis pomysl dla siebie
To mój mąż czasem do pracy chodzi w spinkach. O ile chodzi do pracy Ostatnio narzekał, że ma tylko jedne klasyczne, a pozostałe same zabawne, więc dostanie w tym roku poważne od moich rodziców Udało mi się też w końcu znaleźć koszulę do spinek, która nie jest biała, ani jednolita błękitna, więc myślę, że będzie zadowolony
Dwa lata temu kupiłam mu takie i dłuuugo robiły furrorę.
Dwa lata temu kupiłam mu takie i dłuuugo robiły furrorę.
U nas jeszcze pewnikiem jest lego, bo oboje lubimy, ale w tym roku odpada, bo właśnie układamy sokoła millenium i na najbliższy rok tego typu przyjemności może nam wystarczy
Marzenie mojego męża - Sokół millenium
Czy na Notino perfumy są pewne i oryginalne? Ewentualnie gdzie jeszcze można zamówić poza Sephorą i Douglasem?
Czy na Notino perfumy są pewne i oryginalne? Ewentualnie gdzie jeszcze można zamówić poza Sephorą i Douglasem?
Właśnie zamówiłam dla teściowej na notino i nie przyszło mi do głowy, że mogą być nieoryginalne
Ja zamawiałam wiele razy i według mnie oryginalne zapakowane jak trzeba, pachną jak trzeba
Poradnik prezentowy
Miska moje sprawdzone to xyntia, e-perfumy, perfumetka czy jakoś tak i ostatnio make up pl, nigdy nie miałam zastrzeżeń co do oryginalności.
Sokół millennium
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Sokół millennium
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Miska, zamawiałam kiedyś tam (dla teściowej ) i raczej oryginalne