Dom czy mieszkanie?
Re: Dom czy mieszkanie?
Ja to sobie wyobrażam tak, ze jak masz nieograniczony budżet to budowa to czysta przyjemność
Jednak jeśli miałabym się szczypać (co byłoby nieuniknione przy takiej inwestycji), to trudno byłoby mi zweryfikować gdzie można pójść w tansze rozwiązanie, nie tracąc zbytnio na jakości. Po prostu kompletnie się na tym nie znam, zaczynajac od przygotowania terenu, a kończąc na tynkowaniu.
Jednak jeśli miałabym się szczypać (co byłoby nieuniknione przy takiej inwestycji), to trudno byłoby mi zweryfikować gdzie można pójść w tansze rozwiązanie, nie tracąc zbytnio na jakości. Po prostu kompletnie się na tym nie znam, zaczynajac od przygotowania terenu, a kończąc na tynkowaniu.
W roku 2021 rozpoczynamy spełnianie marzeń w sumie bardziej mojego męża niż moim bo ja dziewczyna z miasta Budujemy dom.
Chorera. Super! Gratulacje! Dużo cierpliwości zycze macie już działkę? Ja mam nadzieję że w 2021 będziemy już bliżej końca budowy niż początku
działkę mamy od 10 lat. Projekt zakupiony. Czekamy na mapki i adaptacje architektki która ma nam załatwić papierologie do pozwolenia na budowę. Pewnie koło wiosny ruszymy.
20 km od centrum. Takie 40 min autem.
chorera a to super my tez zaczynalismy wiosna
Jest to dla mnie takie nierealne ale się cieszę bardzo i przy okazji też bardzo boję.
Chorera, gratulacje i powodzenia!
Chorer, jesteście na miejscu, dacie radę!
Nie dziękuję! Będę Was informować o postępach. Liczę że z 2 lata nam to zajmie.
Jeszcze Wam pokaże co jest w planach.
- Załączniki
-
- widok-1-projekt-dom-w-malinowkach-11-a-15661671dea3ba9760713d73be766e42__289.jpg (147.37 KiB) Przejrzano 9896 razy
Chorera gratuluje, fajny domek