Sukienki
- Escherichia
Re: Sukienki
Wstaje 6:50, z domu wychodzę 7:12, do pracy mam na 7:30 Rano myję włosy i robię makijaż
haha teraz to zdalnie, więc to wyglada tak, ze rano tylko myje zęby i pociągam rzesy tuszem, a jak wracam do domu po odwiezieniu chłopców, to sie doprowadzam na spokojnie do porzadku. Jak musze jechac rano do pracy, to wieczorem prysznic i mycie glowy, bo rano nie ma u mnie szans na takie poswiecenie. Nie chodzę jal fleja miedzy ludzi
A i jak idę do pracy to mam tak jak Sofii - wieczorem przygotowane ciuchy dla siebie, dziecka, torba spakowana itp.
Wszystko wieczorem musi być gotowe.
I tu też chodzi o to, żeby dłużej pospać
Ostatnio zmieniony 08 sty 2021, 21:42 przez Misiaq, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja jak umyje wieczorem to rano wyglądam upior. Od 10 lat myje i susze codziennie rano, to wchodzi w krew.
Całe studia (a popoludnjami pracę) chodziłam rano na basen i w sumie nigdy się nie czułam fizycznie lepjen niż w tamtym okresie.
Ostatnio zmieniony 08 sty 2021, 21:45 przez nuuutella, łącznie zmieniany 1 raz.
- Escherichia
To samo..
ja wieczorem mam wszystko naszykowanie poza śniadaniem, śniadanie zawsze robię rano- śniadaniówki też.Aneczka98 pisze: ↑08 sty 2021, 21:37haha teraz to zdalnie, więc to wyglada tak, ze rano tylko myje zęby i pociągam rzesy tuszem, a jak wracam do domu po odwiezieniu chłopców, to sie doprowadzam na spokojnie do porzadku. Jak musze jechac rano do pracy, to wieczorem prysznic i mycie glowy, bo rano nie ma u mnie szans na takie poswiecenie. Nie chodzę jal fleja miedzy ludzi
Ja też myję i suszę codziennie, ale gdzieś od 20 lat i to nawet nie chodzi o wygląd, tylko moje OCD i jak nie umyję włosów, to mam wrażenie, że mnie skóra swędzi, że zaraz będę mieć twarz w syfach itp. właściwie to muszę być umierająco chora, żeby nie umyć rano włosów i ewentualnie na wakacjach, jak idę rano na basen i faktycznie myję wtedy na wieczór
Ale wieczorem szykuję rzeczy tylko jak mam jakiś wyjazd, albo coś niestandardowego kolejnego dnia (i np muszę wcześniej niż zwykle wstać)
Ale wieczorem szykuję rzeczy tylko jak mam jakiś wyjazd, albo coś niestandardowego kolejnego dnia (i np muszę wcześniej niż zwykle wstać)
Dziękuje za wszystkie miłe opinie Nie chodziłam w tej sukience bo wg mnie jest nie dla mnie. Ona ogólnie z metki ciążowa jest.
I z tą figurą nie przesadzajcie
Ja raczej z tych kur domowych nieogarniętych. A na spacer wychodzimy koło domu, to zazwyczaj mało koło spotykamy- a są dni, że nikogo. Więc też się nie przejmie.
Z moimi zatokami mycie głowy rano kończyłoby się tragicznie.
Ja raczej z tych kur domowych nieogarniętych. A na spacer wychodzimy koło domu, to zazwyczaj mało koło spotykamy- a są dni, że nikogo. Więc też się nie przejmie.
nie bądź taka skromna!asieka pisze: ↑08 sty 2021, 21:50Dziękuje za wszystkie miłe opinie Nie chodziłam w tej sukience bo wg mnie jest nie dla mnie. Ona ogólnie z metki ciążowa jest.
a co do zatok, to mam tak samo- muszę mieć porządnie, kilkukrotnie wysuszone włosy, żeby wyjść na zewnątrz i nie mieć problemów z zatokami.
Piona! Mąż się czasem aż ze mnie śmiał. Wszystko miałam przygotowane. Śniadania robić nie musiałam, bo Franek jadł u dziadków a ja miałam obkład w pracy i tylko bułki kupowaliśmy po drodze.Misiaq pisze:A i jak idę do pracy to mam tak jak Sofii - wieczorem przygotowane ciuchy dla siebie, dziecka, torba spakowana itp.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
+1
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ja śniadanie robię rano, bo Mąż przed wyjściem do pracy nam bułki smaży, żeby były świeże
ubrania też niby mam naszykowane, ale ja po całym domu latam i ich ubieram, bo jak założę jednemu skarpetę, to drugi mnie wola, bo zrobił kupę, więc odkładam ta skarpetę i lecę, a potem jej szukam ogólnie cyrk
dzisiaj już cała trójka była w kurtkach, mówię do nich "do wózka wsiadamy raz, dwa" na co Wojtek pokazuje na swój tyłek. więc od nowa rozbieranie, pielucha, ubieranie...
ile bym czasu nie miała, to i tak mam wrażenie, że za mało...
ubrania też niby mam naszykowane, ale ja po całym domu latam i ich ubieram, bo jak założę jednemu skarpetę, to drugi mnie wola, bo zrobił kupę, więc odkładam ta skarpetę i lecę, a potem jej szukam ogólnie cyrk
dzisiaj już cała trójka była w kurtkach, mówię do nich "do wózka wsiadamy raz, dwa" na co Wojtek pokazuje na swój tyłek. więc od nowa rozbieranie, pielucha, ubieranie...
ile bym czasu nie miała, to i tak mam wrażenie, że za mało...
Suerte, podziwiam moja mama tak wstawala rano zeby posprzatac mieszkanie i umyc i wysuszyc wlosy zawsze jej mowilam ze dla mnei to niepojete, ale ona stwierdzila ze zobacze jak bede miala dziecko no mam i nic sie nie zmienilo. Tylko tyle ze musze wstac 30 min wczesniej zeby tabletke na tarczyce wziac wlosy myje wieczorem co 2 dni, czasami ratuje mnie suchy szampon
w PL na urlopie czasami myje czesciej i czasami rano (glownie latem)
no i paznokcie,rzes, brwi tez robie sama, wlosy zazwyczaj 2 razy do roku
w PL na urlopie czasami myje czesciej i czasami rano (glownie latem)
no i paznokcie,rzes, brwi tez robie sama, wlosy zazwyczaj 2 razy do roku
O co chodzi z tą tabletką na tarczycę?