Pokój dziecka
Re: Pokój dziecka
Suerte podziwiam Twojego męża bo mój przy takim układzie chyba by zwariował. Nasza sypialnia jednak ma być czasem nasza.
Jeszcze go nie ma. Przeprowadzamy się jakoś w czerwcu to wtedy pokażę ale powoli klaruje mi się koncept.
A tak w ogóle to stałam się fanką Szelągowskiej
ej no nie jest tak źle wiem, że ludzie robią wielkie oczy jak słyszą, że 3 lata ponad ktoś śpi na podłodze ale wieczorem maluchy zasypiają w swoich lozkach, Wojtek obok nas, my w tym czasie zazwyczaj się wyciszamy i próbujemy usłyszeć własne myśli tuląc. potem jak mamy siłę idziemy do sypialni obejrzeć serial z nianią przy uchu, ale po 2 godzinach jest zazwyczaj 1 pobudka Wojtka więc wtedy już idziemy tam po prostu spać, bo tak jest wygodniej. jakbym miała biegać między pokojami to bym oszalala. a tak się jako tako wysypiam i mam siłę rano wstać te 3 godziny przed szkołą Bartka
Ruby poznajesz? My trochę zmodyfikowaliśmy pierwowzór i powiem Ci jeszcze że blat biurka to taki chłam że chyba kupimy jakąś płytę na niego bo on sie rusza przy silniejszymnoparciu
Ostatnio zmieniony 29 sty 2021, 21:12 przez Mimezja, łącznie zmieniany 2 razy.
Mimezja no mega mi sie to spodobalo!
No ale chyba jednak po waszych doswiadczeniach na chwile obecna odpuszcze pietrowe
No ale chyba jednak po waszych doswiadczeniach na chwile obecna odpuszcze pietrowe
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
ja odpuściłam. właśnie zamówiłam łóżko zwyczajne takie jak mają Starszaki też dla Wojtka. najbardziej te choroby mnie przestraszyły...
Było o łóżkach domkach. Dla chłopców mi się podoba bardziej łóżko namiot. O coś takiego.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
też mi się to podoba, ale jednak wydaje mi się, że jakbym takie 3 dała w pokoju to efekt bylby marny przy jednym max dwóch to fajnie wygląda.
Suerte, marudzisz. W 4 rogach łóżka, pomiędzy namiot tipi, na środku rzucona skóra a na ścianach głowa Jelenia i masz wioskę indiańską
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Suerte, widziałaś jak ma w domu mamajastado? Czy jej nie obserwujesz?
widziałam i chciałam mieć podobnie (nawet z nią o nich pisałam), ale te łóżka są szerokie i długie i nigdzie bym ich nie zmieściła... oni w ogóle mają mega wielkie te pokoje - ich 1 to jak nasze 3 no i mają "garderobę" dla dzieci więc nie muszą się martwić gdzie zmieścić komodę każdego dziecka
Tak mi się właśnie wydawało, że ten jej dom to ogromny jest
A myślałaś o tym żeby poprosić projektanta wnętrz? Oni robią projekty online. Może by coś wymyślili na co w życiu byś nie wpadła.