Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Dziewczyny, jak sobie radzicie ze spoconymi rękoma? Kurczę, dziś mi kettla zsunęła się z dłoni ale na szczęście na matę, więc była amortyzacja ale nie chciałabym sobie poobijać paneli albo stłuc palca u stopy.
Jakieś rękawiczki?
Jakieś rękawiczki?
Misiowa, ja mam ręcznik pod ręką i tyle. Ale hantle mi się nie ślizgają, bardziej ja w jakichś plankach.
Może magnezja (ten proszek, co się na ściankę bierze) by się sprawdziła do kettli?
Może magnezja (ten proszek, co się na ściankę bierze) by się sprawdziła do kettli?
Efryna, właśnie ten proszek, to tak średnio, bo się nasypie na podłogę a kto to będzie później sprzątał
. Ręcznik ok ale tylko na chwilę, bo zaraz znowu mam mokre ręce.
Misiowa, no to wychodzi na to, że nie masz dużego wyboru i musisz kupić rękawiczki treningowe 

O kurcze muszę sobie kupić ten makaron...
Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
- Escherichia
Nawiązując do niedawnej rozmowy o odżywkach białkowych...
Mamy zwycięzcę!!!
Tym razem kupiłam izolat. Cudo
Zrobiłam koktajl ze skyru, mleka, banana i 30g białka.. Pyszne!
Mamy zwycięzcę!!!
Tym razem kupiłam izolat. Cudo

Zrobiłam koktajl ze skyru, mleka, banana i 30g białka.. Pyszne!
- Załączniki
-
- IMG_20210317_115659.jpg (64.16 KiB) Przejrzano 4408 razy
- Escherichia
Tak, Ty masz koncentrat, ja kupiłam izolat 
Jestem bardzo zadowolona, bo pozostałe, które miałam to zawsze duszkiem na siłę. Ale żeby nie było, zawsze robiłam z wodą, a nie mlekiem

Jestem bardzo zadowolona, bo pozostałe, które miałam to zawsze duszkiem na siłę. Ale żeby nie było, zawsze robiłam z wodą, a nie mlekiem
Mi na razie tylko to wchodzi (tzn nadal nie jest pyszne, ale przynajmniej nie mam odruchu wymiotnego i nie czuję się źle przez pół dnia)

- Escherichia
Ruszyło

Dobra, w środę prawię się ogarnęłam z jedzeniem (plus ćwiczenia), wczoraj już całkiem dobrze. Uwielbiam ćwiczenia na nogi i ()(), na ręce są dla mnie o wiele gorsze, no ale cóż, może kiedyś się to zmieni. I chyba będę ćwiczyła systemem 2 dni, dzień przerwy bo to był bunt organizmu raczej.
ile już masz za sobą? (to pewnie dzięki tym kijkom
)

Escherichia, dochodzę do wniosku, że jesteś osobą, która mnie najbardziej irytuje w tym wątku
gratulacje!
- Escherichia
Shattered, na kijkach byłam raz
Jakoś tak zimno znowu
-9.3kg
Efryna, przepraszam

-9.3kg
Efryna, przepraszam