Hybrydy w domowych warunkach.
Re: Hybrydy w domowych warunkach.
Malwinka podeślij jeszcze raz link do tych baz i topow na ali. Moje zapasy powoli sie kurczą, wiec przydaliby sie wczesniej pomysleć o zakupach.
Ja też szybko mam odrost. Ostatnio ścięłam paznokcie na zero i położyłam moj ulubiony neutralny kolor. Po tygodniu położyłam jeszcze tylko warstwę topu i nie widać odrostu
Ja też szybko mam odrost. Ostatnio ścięłam paznokcie na zero i położyłam moj ulubiony neutralny kolor. Po tygodniu położyłam jeszcze tylko warstwę topu i nie widać odrostu
- malwinka89
Mimezja, Wzmocnienie MSHARE 10 ml Żel Polski Paznokci Żelem UV Wyczyść Anastomosis Primer Lakier Lakier Bazowy Nr WipeTop Warstwa Lepkie MS07
http://s.aliexpress.com/Mf6rINbU
(from AliExpress Android)
http://s.aliexpress.com/Mf6rINbU
(from AliExpress Android)
Hybryda po raz drugi, robiłam w sobotę.
- Załączniki
-
- 20171013_2155051.jpg (245.37 KiB) Przejrzano 6075 razy
Yenna super
Ja zdjelam na kilka dni lakier i właśnie mi sie zlamał pazokieć przy samej skórze
Ja zdjelam na kilka dni lakier i właśnie mi sie zlamał pazokieć przy samej skórze
Ja sie dzisiaj wezme moze za moje jak upiory pozwola. Przy okazji przetestuje nowa lampe z ali
Yenna, ładnie! Tylko trochę jeszcze kształt trzeba dopracować
Miska, to szybciutko Ci rosną
Itzal, jaka masz lampę?
U mnie od tygodnia czerń, ale niewdzięczny jest ten lakier, nie chciał się utwardzac.. Nie wiem czy to nie kwestia lampy, bo myślę, że już blisko jej końca. Muszę coś nowego kupić.
Miska, to szybciutko Ci rosną
Itzal, jaka masz lampę?
U mnie od tygodnia czerń, ale niewdzięczny jest ten lakier, nie chciał się utwardzac.. Nie wiem czy to nie kwestia lampy, bo myślę, że już blisko jej końca. Muszę coś nowego kupić.
Szladus im ciemniejszy kolor tym ciezej sie utwardza jak masz lampe led i wtedy potrzeba poprostu dluzej utwardzac
Ale paznokcie piekne❤ ja kocham czarny a najbardziej na takuch krotszych paznokciach
Ale paznokcie piekne❤ ja kocham czarny a najbardziej na takuch krotszych paznokciach
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Yenna, a mnie się bardzo podoba kształt Twoich paznokci i bardzo ładny kolor
Szladus, super kolorek ale też wolę takie ciemne na krótkich, jak Ruby
Kilka dni temu ściągnęłam hybrydę ale muszę zrobić pazurki, bo zaraz któryś się połamie...
Szladus, super kolorek ale też wolę takie ciemne na krótkich, jak Ruby
Kilka dni temu ściągnęłam hybrydę ale muszę zrobić pazurki, bo zaraz któryś się połamie...
Dla mnie też do takiego ciemnego krótsze albo przynajmniej z innym ksztaltem a nie takie rozszerzające się.
Misiowa mam to samo. Może dzisiaj, chociaż to bez sensu jak będę sprzątać groby cały weekend
Misiowa mam to samo. Może dzisiaj, chociaż to bez sensu jak będę sprzątać groby cały weekend
Ej to są zwykle kwadraty, nie rozszerzają się kwestia odbicia światła przez lakier:)
Mi się Yenny kształt podoba, nie powiedziałam, że nie
Dla mnie najgorsza rzecz z tego wszystkiego to właśnie piłowanie, nie cierpię tego robić
Itzal, o właśnie na tą samą patrzyłam
Mi się Yenny kształt podoba, nie powiedziałam, że nie
Dla mnie najgorsza rzecz z tego wszystkiego to właśnie piłowanie, nie cierpię tego robić
Itzal, o właśnie na tą samą patrzyłam
Szladus, piona! Też nie lubię piłować a mnie się tak migdałki podobają
Misiowa, o losie, spiłować na migdałki to najgorsze co może być... Tak mnie ręka boli, że to jest nie do opisania Raczej w pilowaniu jestem słaba, zawsze nam jakieś ale co do kształtu, chociaż wiem, że jest coraz lepiej Jak mam mieć migdałki to zawsze się wkręcam, żeby mi przyjaciółka spilowala
- malwinka89