Sukienki
- Escherichia
Re: Sukienki
A tu w tej faktycznie trochę smutnej sukience, ale z nienaturalnie szerokim uśmiechem ujdzie Fajnie, że dzisiaj okienko pogodowe i udało się wyjść w kiecce
Escherichia super wyglądasz
Ja jednak będę zdania że ty jesteś z figury typową klepsydrą a ja jabłkiem
Ja jednak będę zdania że ty jesteś z figury typową klepsydrą a ja jabłkiem
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Escherichia, ślicznie wyglądasz w tych sukienkach
- Escherichia
Dziękuję
Nie powiedziałabym, że jabłko. Mam ponad 20cm różnicy między obwódem klatki i bioder, a talii Plus nie mam biustu w kierunku średni, a moja pupa i nogi nie są zgrabne Moja sylwetka nie pasuje do jabłka
pisałam że ty jesteś typową klepsydrą a ja jabłkiemEscherichia pisze: ↑15 maja 2021, 17:40Dziękuję
Nie powiedziałabym, że jabłko. Mam ponad 20cm różnicy między obwódem klatki i bioder, a talii Plus nie mam biustu w kierunku średni, a moja pupa i nogi nie są zgrabne Moja sylwetka nie pasuje do jabłka
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
- Escherichia
A, teraz jest dobrze, to ma senslisbeth87 pisze: ↑15 maja 2021, 17:52pisałam że ty jesteś typową klepsydrą a ja jabłkiemEscherichia pisze: ↑15 maja 2021, 17:40Dziękuję
Eschericha, ślicznie wyglądasz!
- Escherichia
Co myślicie o takiej sukience na wesele?
Wesele ma się odbyć końcem września, więc długi rękaw (chyba) nie jest problemem?
Myślałam, aby dołożyć tiulową halkę, aby się lekko rozkloszowała.
Do wesela jeszcze 4msc, ale żyję w stresie, bo to towarzystwo takie ąę i nie chcę wyglądać jak uboga krewna Szukam inspiracji, kupować będę coś we wrześniu..
Wesele ma się odbyć końcem września, więc długi rękaw (chyba) nie jest problemem?
Myślałam, aby dołożyć tiulową halkę, aby się lekko rozkloszowała.
Do wesela jeszcze 4msc, ale żyję w stresie, bo to towarzystwo takie ąę i nie chcę wyglądać jak uboga krewna Szukam inspiracji, kupować będę coś we wrześniu..
Ładna, ale nie szkoda ukrywać Twojej pięknej figury pod tym tiulem?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
- Escherichia
Z założenia ma tak wyglądać.. Plus dodałabym halkę, aby ją rozkloszować.
Są jeszcze innej długości
Necia, Aneczka.. nie wiem co się ubiera na wesele, aby nie było jak na spacer po mieście/wyjście do opery
Są jeszcze innej długości
Necia, Aneczka.. nie wiem co się ubiera na wesele, aby nie było jak na spacer po mieście/wyjście do opery