Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
Proponuje dla kontrastu stronę na fejsbuku "pokolenie BRW"Escherichia pisze: ↑01 maja 2021, 14:41Lubię jego bloga, dlatego kupiłam książki. Ale już po pierwszej czegoś mi brakuje
- mała_czarna
Jestem już na końcówce i polecam_daga_ pisze:Mala daj znać jak ta książka, ciekawa jestem serii i autora
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
- Escherichia
Nie znam, poobserwujęshattered pisze: ↑05 maja 2021, 9:24Proponuje dla kontrastu stronę na fejsbuku "pokolenie BRW"Escherichia pisze: ↑01 maja 2021, 14:41Lubię jego bloga, dlatego kupiłam książki. Ale już po pierwszej czegoś mi brakuje
Ok dziękujęmała_czarna pisze:Jestem już na końcówce i polecam_daga_ pisze:Mala daj znać jak ta książka, ciekawa jestem serii i autora
.
- Załączniki
-
- Screenshot_20210505-191711.png (797.53 KiB) Przejrzano 3439 razy
Daga naczelna tego działu nam się popsuła pisz czasem jak u Was
Mimezja dziękuję
No przyznaję, że ostatnio nie mam wgl weny do czytania, a w tym tygodniu jeszcze chorowaliśmy i czytanie było ostatnią rzeczą o jakiej myślałam. Ale wczoraj wchłonęłam Odnalezioną a do Poślubionych ciężko mi się wbić
Zaczynam
27/2021
No przyznaję, że ostatnio nie mam wgl weny do czytania, a w tym tygodniu jeszcze chorowaliśmy i czytanie było ostatnią rzeczą o jakiej myślałam. Ale wczoraj wchłonęłam Odnalezioną a do Poślubionych ciężko mi się wbić
Zaczynam
27/2021