Co teraz czytacie?
- mała_czarna
Re: Co teraz czytacie?
31-32/2021
Kamienice skończyłam i biorę się za uczynki
Kamienice skończyłam i biorę się za uczynki
Albo masz bardzo samodzielne i ogarnięte dzieci albo świetnie organizujesz swój czas albo nie wiem co
- mała_czarna
Haha też nie wiem co ostatnio biorę książkę gdy usypiam dzieci a że Gocha usypia ostatnio dluuuuuugo to sporo można nadrobić.Misiaq pisze:Albo masz bardzo samodzielne i ogarnięte dzieci albo świetnie organizujesz swój czas albo nie wiem co
ale jak to wygląda to Wasze usypianie, że Ty możesz sobie czytać? Ja to czytać mogę jedynie Mikołajowi jak on zasypia.mała_czarna pisze: ↑20 maja 2021, 11:57Haha też nie wiem co ostatnio biorę książkę gdy usypiam dzieci a że Gocha usypia ostatnio dluuuuuugo to sporo można nadrobić.Misiaq pisze:Albo masz bardzo samodzielne i ogarnięte dzieci albo świetnie organizujesz swój czas albo nie wiem co
- mała_czarna
Czytam najpierw bajkę dzieciom i gdy skończę to mówię dobranoc i oni gadają/idą tysiąc razy do łazienki/pić a ja sobie siedzę u nich i czytam, przerywając gdy muszę w czymś pomóc albo puszczam do słuchania i wtedy mogę czytać w trakcieAneczka98 pisze:ale jak to wygląda to Wasze usypianie, że Ty możesz sobie czytać? Ja to czytać mogę jedynie Mikołajowi jak on zasypia.
Ja też podziwiam Was wszystkie, że tyle czytacie mając dzieci i pracując
Mi dzisiaj padł czytnik, zwariuję zanim będę mieć nowy
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Mi dzisiaj padł czytnik, zwariuję zanim będę mieć nowy
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Ja zwolniłam, bo za dużo czasu spędzamy przed domem albo u sąsiadów. A do nich książki nie wezmę
Teraz to jedna książka na tydzień to max
33/2021
Teraz to jedna książka na tydzień to max
33/2021