Fakt, może mi podcinać balona
Sukienki
- Escherichia
Re: Sukienki
Taka mi jeszcze wpadła w oko, szukam czegoś w podobnym stylu
A dobrze Ci w tak zabudowanym dekolcie? Bo mi na przykład nie, więc te sukienki u mnie by odpadały. Ale ładne
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
- Escherichia
Meg, raczej większość ubrań mam z małym dekoltem, dwie sukienki pod szyję (nie zauważyłam, aby mi uwydatniły bardzo biust), ale fakt, z taką stójeczką nic nie mam, nie pamiętam, abym mierzyła Będę kiedyś w galerii spróbuję dorwać coś z podobną górą Muszę też obczaić kolory, bo obawiam się, że pudrowy róż/nude nie są dla mnie, a na modelkach wyglądają super
sukienki śliczne, ale z Twoim cycem bym uderzała w większy dekold trochę...
Mi nie chodzi o uwydatnianie biustu, bo ja akurat mam malutki. Mi jakoś nie ładnie tak pod szyję...Escherichia pisze:Meg, raczej większość ubrań mam z małym dekoltem, dwie sukienki pod szyję (nie zauważyłam, aby mi uwydatniły bardzo biust), ale fakt, z taką stójeczką nic nie mam, nie pamiętam, abym mierzyła Będę kiedyś w galerii spróbuję dorwać coś z podobną górą Muszę też obczaić kolory, bo obawiam się, że pudrowy róż/nude nie są dla mnie, a na modelkach wyglądają super
- Escherichia
Meg, a, kumam.. będę musiała przymierzyć
No warto zobaczyć, bo ładneEscherichia pisze:Meg, a, kumam.. będę musiała przymierzyć
Nasza kolejna wspólna cecha budowy. U mnie to krótka szyja i najlepiej wyglądam z dekoltem kopertowym, w serek i ogólnie większym dekoltem Wszelkie stójki i zapięcia pod szyję źle u mnie wyglądają. Nawet koszuli nigdy nie zapinam pod szyję tylko zostawiam 2-3 guzikimeg pisze:Mi nie chodzi o uwydatnianie biustu, bo ja akurat mam malutki. Mi jakoś nie ładnie tak pod szyję...Escherichia pisze:Meg, raczej większość ubrań mam z małym dekoltem, dwie sukienki pod szyję (nie zauważyłam, aby mi uwydatniły bardzo biust), ale fakt, z taką stójeczką nic nie mam, nie pamiętam, abym mierzyła Będę kiedyś w galerii spróbuję dorwać coś z podobną górą Muszę też obczaić kolory, bo obawiam się, że pudrowy róż/nude nie są dla mnie, a na modelkach wyglądają super
Escherichia mi się wydaje, może błędnie Cię oceniam przez zdjęcia, że taka długość do połowy łydki będzie Cię optycznie skracać i poszerzac
Wysłane z mojego moto g 5G plus przy użyciu Tapatalka
Mimezja, dokładnie. Mam identycznie!
- mała_czarna
Odświeżanie szafy bo mi brakuje kiecek do biegania po placu zabaw
Dla mnie ostatnia rewelka!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk