Seriale - polecamy, odradzamy
Re: Seriale - polecamy, odradzamy
Obejrzane, uśmiałam się i nawet wzruszyłam. Ja tez uwielbiam ten serial, znam już na pamięć niemal, a nadal mi się nie nudzi.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ech a ja nie mam HBO go
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
HBO jestem tańsze od Netflixa. Płacimy 25zł. Ja polecam, choć ostatnio nie oglądam za dużo seriali.
Ja polecam jeszcze serial Rodzice. Może nie tak zabawny, jak Working Moms ale taki życiowy.
Ja płacę mniej za Netflixa, bo się dzielimy kosztami.Misiowa pisze:HBO jestem tańsze od Netflixa. Płacimy 25zł. Ja polecam, choć ostatnio nie oglądam za dużo seriali.
Ja polecam jeszcze serial Rodzice. Może nie tak zabawny, jak Working Moms ale taki życiowy.
My mamy Netflix, HBO i TVN player. Na Netflix obecnie oglądamy tylko bajki dla Julii.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
- Escherichia
Również mam Netflix i HBO, dzielę że znajomymi, więc koszt 25zł Od kumpeli "dostałam" TVN Player
My mamy oprócz netflixa i hbo jeszcze amazon prime (ale nie mamy playera). Nie wiem, po co nam tyle subskrypcji, jak prawie nic nie oglądamy, zwłaszcza ostatnio
Bardzo mnie ucieszyła wiadomość o mamuśkach! Za to ten odcinek specjalny przyjaciół mi się nie podobał, myślałam, że to będzie z fabułą a tu takie amerykańskie celebryckie show, których nienawidzę, na 4 razy to oglądałam ale wiem, wiem, nie jestem prawdziwą fanką
Bardzo mnie ucieszyła wiadomość o mamuśkach! Za to ten odcinek specjalny przyjaciół mi się nie podobał, myślałam, że to będzie z fabułą a tu takie amerykańskie celebryckie show, których nienawidzę, na 4 razy to oglądałam ale wiem, wiem, nie jestem prawdziwą fanką
My też nic nie oglądamy prawie.
Ja tylko "Opowieść podręcznej" 4 sezon, ale to jeden odcinek na tydzień.
Ja tylko "Opowieść podręcznej" 4 sezon, ale to jeden odcinek na tydzień.
Ja tylko nie mogę przeżyć dlaczego one sobie to zrobiły z twarzą
Prawda??? Właśnie miałam pisać, że aż smutno się na tych aktorów patrzy, jeszcze goście spoko, wiadomo, że się ludzie starzają, ale nie mogłam tych twarzy ostrzyknietych botoksem przeżyć
Zaczęłam oglądać Workin' Moms. Aktorka grająca Kate ma tak dziwne usta, że nie mogę przestać na nie patrzeć... I wiem, że to okropne, ale tak mam
My kończymy Minduntera, szkoda, że tylko 2 sezony.
Sama oglądam Lucka.
Za Opowieści Podręcznej wezmę się, gdy będzis cały sezon .
Sama oglądam Lucka.
Za Opowieści Podręcznej wezmę się, gdy będzis cały sezon .