Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Dzięki, to może być dobry trop, bo ja mam ostatnio w pizdu problemy z cyklami. Umówię się do gin i spróbuję podziałać 
I jeszcze kortyzol warto zbadać, ja miałam zlecony tez test hamowania pabidexametyzonem, ale zaszłam w ciąże i nie zdążyłam zrobić.
Poczytaj tez o berberynie, może to warto pobrać? Bo mety z takimi wynikami nie dostaniesz na pewno
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Poczytaj tez o berberynie, może to warto pobrać? Bo mety z takimi wynikami nie dostaniesz na pewno
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ok, dzięki jeszcze raz za tyle pomocnych wskazówek. Mety już nie chcę, odkąd napisałyście (i później doczytałam), że nie można mieszać z alkoholem 
Chociaż wiadomo, jakby trzeba było, to bym odstawiła
Chociaż wiadomo, jakby trzeba było, to bym odstawiła
A i pytałaś o częstość w diecie pudełkowej - mam 5 posiłków. Normalnie zwykle jadłam 4, ale się przestawiłam
Efryna ja tez bym nie miała odwagi mieszać z alko
ale popatrz na berberyne, podobno działa na takiej samej zasadzie jak meta tylko słabiej. Mogę Ci wysłać mam prawie całe opakowanie a nie mogę brać

Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Dzięki, będę pamiętać, ale na razie nie będę nic brać bez konsultacji z lekarzem (przynajmniej dopóki nie skończę diagnostyki), a jeśli mnie oleja, to będę kombinować na własną rękę. No właśnie czytam o tej berberynie i wydaje się obiecująca
- Escherichia
Pewnie nie powinnam pić wcale, ale z moją częstotliwością picia (1 piwo na miesiąc/dwa) to większych obaw nie czuję.
A to żadne picie 

Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
- Escherichia
Zdecydowanie nie jestem alkusem
Starość. Nie chce mi się
Na "wyjściach" sobie nie odmawiam, ale i tak piję 2 
To ja jestem alkusem, Efryna jesteś ze mną?
Nie mogę sie doczekać jak walne sobie proseczko

Zrobie sobie suwaczek, nie pije już rok
Nie mogę sie doczekać jak walne sobie proseczko

Zrobie sobie suwaczek, nie pije już rok

Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Oj, ja zdecydowanie jestem. Wprawdzie jak się odchudzam, to mocno ograniczam, ale myślę, że nawet po tym ograniczeniu dla wielu osób mocno przekraczam zdrowe standardy -.- kiedyś się może ogarnę
Ja się ogarniam tylko w ciąży i jak karmie
Ale nadejdzie ten dzień, ze wybije

Ale nadejdzie ten dzień, ze wybije

Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
- Escherichia
Tak z ciekawości. Ile i co pijesz w ciągu tygodnia? Pytanie nie ma na celu zasugerować, że masz problem, tylko chce wiedzieć ile alko to powyżej standardów
Ale odpowiedź już by zasugerowała, na pewno niektórym
więc szczerze mówiąc nie chcę podawać szczegółów odnośnie ilości (ale w gruncie rzeczy jestem bardzo smutnym człowiekiem - może jakbym się przerzuciła na jakieś lekkie dragi zamiast tego, to bym schudła). A piję najczęściej białe wino/prosecco, czasem czerwone (zwykle w weekend), wytrawne. A i gin z tonikiem bezcukrowym. W sumie inne rzeczy totalnie od święta, piwo mi nie służy (chociaż lubię)