Sukienki
- Escherichia
Re: Sukienki
Adu, dlaczego? Fajna! Skąd?
Sukienki
Adu to jest sukienka firmy milook, ale z drugiej reki, bo już tego modelu nie produkują niestety. Ma suwaczki do karmienia można polować na nie na Vinted itp.
No rzeczywiście ta Twoja taka nie za bardzo, coś nie tak z tym krojem, może jakby była krótsza?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
No rzeczywiście ta Twoja taka nie za bardzo, coś nie tak z tym krojem, może jakby była krótsza?
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Escherichia bo jakoś ona dziwnie w brzuchu mi się układa, nie wiem. Na pewno musiałaby być skrócona tak to. To sklep xlka
Necia, o widzisz. Popatrzę:)
Zamowilam właśnie jakieś 4 sukienki, odkryłam że sklep ma ta opcje Paypo więc nie zamroziłam 800 zł tylko przyjdą popqtrze i odeślę co trzeba
Necia, o widzisz. Popatrzę:)
Zamowilam właśnie jakieś 4 sukienki, odkryłam że sklep ma ta opcje Paypo więc nie zamroziłam 800 zł tylko przyjdą popqtrze i odeślę co trzeba
Necia, super wyglądasz
adu, też jestem na nie, chociaż kolor ma fajny
adu, też jestem na nie, chociaż kolor ma fajny
Tak, do tej z The bold type. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu TapatalkaNecia pisze:Tej co wrzucalyscie gdzieś zdjęcie? Ja jej nie kojarzę kompletnie, kiedyś na forum dziewczyny pisały, ze jestem podobna do drew barrymore
- mała_czarna
Zostawić i nosić z paskiem - bez jakoś dziwnie wygląda
Eschericha, też mi się podoba wersja z paskiem
Adu, za.dluga ta sukienka. Lepiej Ci w krótszych.
Bakteria, na Tobie to wszystko super leży. Czy mogę wykorzystać Twój wizerunek w mojej lodówce?
Bakteria, na Tobie to wszystko super leży. Czy mogę wykorzystać Twój wizerunek w mojej lodówce?
Escherichia no ba, nad czym Ty się zastanawiasz
Leży ładnie, tylko ten kolor jakiś blady.
W niedziele idziemy na Chrzest, która sukirnke?
- Załączniki
-
- Screenshot_20210806_094004.jpg (168.96 KiB) Przejrzano 3217 razy
-
- Screenshot_20210806_094227.jpg (141.92 KiB) Przejrzano 3217 razy