Moja walka o lepszą sylwetkę
- Escherichia
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Ja ostatnio mierzyłam spodnie w C&A r.42 i były w punkt (ani ciasne, ani luźne), ale nie mam porównania innych marek/modeli z tego sklepu Sukienka w Mohito r. 42 była za duża, za to w Reserved dobra. Spódnica Reserved 42 za duża, za to spodnie wydawały się takie małe, że nawet nie mierzyłam No nie połapiesz się w rozmiarach
W ogóle robię dużo pomiarów
W ogóle robię dużo pomiarów
Lisbeth, nie mogę się doczekać Twojego kolejnego zdjecia porównawczego. Coś czuję, że będzie petarda
Dziewczyny gratuluję spadków!!!
Dziewczyny gratuluję spadków!!!
Lis, Bakterio, jesteście moimi motywarotami
Ja się dziś ważyłam, bo akurat mi się okres skończył. Po 2 tygodniach znów spadek 2,3kg, więc w sumie już 7,7kg w 6 tygodni. Najbardziej mi na brzuchu zalezy spadło 12 cm na razie. Tak bym chciała utrzymać tendencje spadkowa, ale się boje, że mnie znów sen zimowy dopadnie...
Ja się dziś ważyłam, bo akurat mi się okres skończył. Po 2 tygodniach znów spadek 2,3kg, więc w sumie już 7,7kg w 6 tygodni. Najbardziej mi na brzuchu zalezy spadło 12 cm na razie. Tak bym chciała utrzymać tendencje spadkowa, ale się boje, że mnie znów sen zimowy dopadnie...
Lisbeth, u ciebie juz ostatnio byko widac spektakularna roznice! Takze ja jak Misiowa nie moge sie doczekac!
Mnie moje spadki ciesza o tyle, ze ja nic w tym kierunku nie robie... zero diety, zero ćwiczeń...
Mowie sobie co chwile, ze wezme sie za diete chociaz jakas zdrowsza, zeby poszlo jeszcze lepiej, ale jakos odkladam caly czas "na jutro"
Niemniej jednak pasuje na mnie nawet obrączka, ktorej nie nosilam od 2016 roku, bo na palec weszla, ale po kilku minutach tak uciskala, ze robil sie siny
Mnie moje spadki ciesza o tyle, ze ja nic w tym kierunku nie robie... zero diety, zero ćwiczeń...
Mowie sobie co chwile, ze wezme sie za diete chociaz jakas zdrowsza, zeby poszlo jeszcze lepiej, ale jakos odkladam caly czas "na jutro"
Niemniej jednak pasuje na mnie nawet obrączka, ktorej nie nosilam od 2016 roku, bo na palec weszla, ale po kilku minutach tak uciskala, ze robil sie siny
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
- mała_czarna
BrawoAneczka98 pisze: sumie już 7,7kg w 6 tygodni. Najbardziej mi na brzuchu zalezy spadło 12 cm na razie.
- mała_czarna
Oj tak. I wizualnie wygląda na większy spadek niż to co podajeszRuby pisze:Lisbeth, u ciebie juz ostatnio byko widac spektakularna roznice! Takze ja jak Misiowa nie moge sie doczekac!
- Escherichia
super!
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Dzięki dziewczyny
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Zdecydowanie! Jak patrzylam na te zdjecia, powiedzialabym, ze masz zdecydowanie 2x taki spadek, niz ten o ktorym pisalas i nigdy bym jie powiedziala, ze wazysz tyle ile podalas!mała_czarna pisze: ↑26 sie 2021, 19:51Oj tak. I wizualnie wygląda na większy spadek niż to co podajeszRuby pisze:Lisbeth, u ciebie juz ostatnio byko widac spektakularna roznice! Takze ja jak Misiowa nie moge sie doczekac!
Tez sie twoich fot doczekac nie moge!
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
- Escherichia
Magda, chyba nie masz wyjścia!
Lisbeth masz 8cm mniej niż ja w biodrach w talii 71cm i 87 w cyckach, z czego 83pod nimi
Jestem w szoku, że trzymałaś takie rzeczy w piwnicy! Ja wydaje jak przestaje się mieścić.Ruby pisze:Lisbeth, super spadek!
Ja zaluje, ze sie przed ciaza nie zmierzylam
Ale przed ciaza nosilam spodnie 40-42, a zaraz po urodzeniu N musialam wygrzebac z piwnicy i dokupic 38
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Meg ja mam rzeczy, ktore wyjatkowo mi sie podobaja pozostawiane... to nie jest cala szafa rozmiarowki za malej, a np 2 pary spodni, ktore wyjatkowo mi sie podobaly, a np mialam kilka razy raptem na sobie, czy 3 pary spodenek jeszcze z metkami kupiobe na wyprzedazy poczatkiem jesieni, a w kolejne lato sie nie mieściłam...
Mam nature chomika i pojedyncze rzeczy sobie zostawiam, oczywiście nie mam zostawione nic w rozmiarze 34, jestem realistka, ale te 38 juz mialam
Tak samo robilam z rzeczami po M jak wyrastala... te najladniejsze, ktore najbardziej mi sie podobaly zostawialam, reszte oddawalam dalej... teraz juz wszystko sprzedaje/oddaje z czego wyrastaja, bo wiem, ze mi potrzebne nie bedzie
Mam nature chomika i pojedyncze rzeczy sobie zostawiam, oczywiście nie mam zostawione nic w rozmiarze 34, jestem realistka, ale te 38 juz mialam
Tak samo robilam z rzeczami po M jak wyrastala... te najladniejsze, ktore najbardziej mi sie podobaly zostawialam, reszte oddawalam dalej... teraz juz wszystko sprzedaje/oddaje z czego wyrastaja, bo wiem, ze mi potrzebne nie bedzie
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵