Sukienki
Re: Sukienki
Dajesz nadzieję
- Escherichia
Jak stałam prosto, była chyba ciut dłuższa. Tu jest podrzucona lekko do góry
Escherichia dla mnie to najkoszmarniejszy z możliwych kroi bo dopiero w nim moja wielka duuuupa robi się duuuuuuuuuża
Escherichia
Zamowilam ostatnio miedzy innymi ta sama sukienke, zobaczymy czy tak dobrze kryje brzuch, bo ja jednak stawiam, ze to twoja figura, a nie sukienka
Zamowilam ostatnio miedzy innymi ta sama sukienke, zobaczymy czy tak dobrze kryje brzuch, bo ja jednak stawiam, ze to twoja figura, a nie sukienka
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
O to to. Mam tak samo.Mimezja pisze:Escherichia dla mnie to najkoszmarniejszy z możliwych kroi bo dopiero w nim moja wielka duuuupa robi się duuuuuuuuuża
Escherichia, świetnie wyglądasz.! I zgadzam sie, to raczej Twoja figura bo ja bym wyglądała okropnie w takim kroju
- Escherichia
A tam poszerza.. może ciut, ale będziecie chodzić bokiem!
Escherichia nie rozumiesz tego bo masz zgrabny tyłek i nogi i u Ciebie to wygląda bombowo.
Chyba mam jakiś kryzys wieku średniego. Ostatnio czerwoną sukienkę miałam na sobie w dniu poprawin. To jest moja jedyna czerwona rzecz w szafie.
B zachwycona. Mówi, że wyglądam jak prawdziwa księżniczka.
B zachwycona. Mówi, że wyglądam jak prawdziwa księżniczka.
Piękna! Tak bardzo chce odgapic!
Szkoda ze figury sie nie da odgapic
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Szkoda ze figury sie nie da odgapic
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Wyglądasz ślicznie!