Poradnik prezentowy
Re: Poradnik prezentowy
Epee to popularna firma, więc moje dzieci na pewno miały zabawki z tej firmy, ale żadnej konkretnej teraz nie kojarzę
Poczytalam o robotach do programowania i wiem że nic nie wiem
Poczytalam o robotach do programowania i wiem że nic nie wiem
Moja córka miała z tego tego misia episia, najgorsza zabawka ever
Misiaq, to może inaczej napiszę. 12-latkowie już trochę znają się na rzeczy i widzą, czy dana zabawka to bubel małe dzieci tak na to jeszcze nie patrzą.
Chyba wymyśliłam prezent męża. Dostanie mi band. Niech widzi, jak mało się rusza
Chyba wymyśliłam prezent męża. Dostanie mi band. Niech widzi, jak mało się rusza
Mój nic nie chce. Trudno mu wymyślić prezent. Sama boję się kupować mu elektronikę, ale tym zegarkiem chyba nie wtopię. W razie czego zachowam paragon.
Ja na elektronikę też się nie porywam. Mój jeszcze wymyślił indukcyjną ładowarkę do telefonu.
Moj maz dostanie bezprzewodowe sluchawki, bo od dawna narzeka na swoj zestaw głośnomówiący a telefonuje mega duzo
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Efryna a taki:
https://allegro.pl/oferta/robot-do-nauk ... 1231715472
Poleciła mi go dziś dziewczyna z pracy, ze super i och i ach.
Ale opinie w necie ma nie zbyt zachęcajace.
https://allegro.pl/oferta/robot-do-nauk ... 1231715472
Poleciła mi go dziś dziewczyna z pracy, ze super i och i ach.
Ale opinie w necie ma nie zbyt zachęcajace.
Misiaq, nie znam się niestety, więc się nie wypowiem, nie widziałam tego na oczy.
Ale szczerze mówiąc, to myślę, że jak chcesz coś bardziej sensownego, a nie zabawkę na raz, to może warto rozważyć zwiększenie budżetu? O ile przypuszczasz, że M się zajawi oczywiście
Ale szczerze mówiąc, to myślę, że jak chcesz coś bardziej sensownego, a nie zabawkę na raz, to może warto rozważyć zwiększenie budżetu? O ile przypuszczasz, że M się zajawi oczywiście
Właśnie nie jestem pewna, dlatego nie chcę inwestować więcej niż 200 zł
On ma ciągle zajawkę na to animowanie ludzików lego, wiec może jednak pójdziemy w tym kierunku
Misiaq, wiesz, chyba bym tak właśnie zrobiła na Twoim miejscu no zwłaszcza, że nie jest już taki mały i pewnie byle badziew nie przejdzie
Efryna, najlepszego!
Nam 4 listopada minęło 15, ale oboje zapomnieliśmy
Mixonia, płaczące dziecko z Mikołajem to klasyk w albumach, ale twoje wygrywa
Eh.
Ja się czuję lepiej, ale Antoni znowu jakiś niewyraźny i ma stan podgorączkowy. Nie wiem czy to jakaś jelitówka faktycznie czy większą infekcja, bo i boli go brzuch i kaszle trochę... Jutro czeka nas lekarz chyba.
Eh.
Ja się czuję lepiej, ale Antoni znowu jakiś niewyraźny i ma stan podgorączkowy. Nie wiem czy to jakaś jelitówka faktycznie czy większą infekcja, bo i boli go brzuch i kaszle trochę... Jutro czeka nas lekarz chyba.
Chyba nie o ten temat Ci chodziłoSofii pisze: ↑06 gru 2021, 20:15Efryna, najlepszego!
Eh.
Ale to też może byc jakaś inspiracja
Właśnie widzę. To obrazuje mój obecny stan, bez odbioru.Misiaq pisze:Chyba nie o ten temat Ci chodziłoSofii pisze: ↑06 gru 2021, 20:15Efryna, najlepszego!
Eh.
Ale to też może byc jakaś inspiracja