Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Ja mam małą schizę na punkcie pachnącego prania
Używam kapsulek Ariela, ale wtedy raczej delikatnie pachnie.
A tak normalnie to persil/vizir + coccollino.
Używam kapsulek Ariela, ale wtedy raczej delikatnie pachnie.
A tak normalnie to persil/vizir + coccollino.
Moje ulubione do płukania to te
Pięknie pachną, ale nie nachalnie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pięknie pachną, ale nie nachalnie
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja lubię białe cocolino. To w sumie jedyne, które Mikołaja nie uczula.
Ja nie lubię zapachu płynu do płukania ani proszku. Ale ja ogólnie nie lubię intensywnych zapachów i np. w Sephorze się męczę, bo tam mocno pachnie. I dlatego też rzadko chodzę do ciuchów, bo mnie mdli od tego zapachu.
Mimezja, tak to prwnie jest kwestia nadmiaru płynu i aż za duzeh świeżości.
Ja daje plyn do plukania, ale nie dużo. Lubię ten silan co Necia wstawiłaś i cocolino w sumie wszystkie.
Misiaq, ja zapachu ciucholandu nie jestem w stanie zniesc i też tam nie chodzę. Wystarczy, że jak przychodzi mi coś z vinted to się zastanawiam w czym piora niektórzy ludzie.
Ja daje plyn do plukania, ale nie dużo. Lubię ten silan co Necia wstawiłaś i cocolino w sumie wszystkie.
Misiaq, ja zapachu ciucholandu nie jestem w stanie zniesc i też tam nie chodzę. Wystarczy, że jak przychodzi mi coś z vinted to się zastanawiam w czym piora niektórzy ludzie.
A już najbardziej to lubie delikatny zapach jaki zostania płyn do prania i płukania biały jeleń. Dzieci rzeczy w tym piorę
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja nie używam płynu do płukania.
Zapachu ciucholandów też nie dzierżę, do Sephory nawet nie próbuję wejść, bo mam mdłości.
Zapachu ciucholandów też nie dzierżę, do Sephory nawet nie próbuję wejść, bo mam mdłości.
Ja mam swój jeden ulubiony, który nie ma tego zapachu. Też mnie drażni ten tradycyjny smrodek. . Kiedyś słyszałam że to efekt jakiegoś rodzaju odkażania szmat. Ale z racji że nakładam sobie embargo na chodzenie do naszego, to nie szukam wrażeń w obcych i nic mnie nie wkurza.
Mandarynki po 18 zł
Ooo tez biegnę
A jeszcze jest -25 zł na kod MIKOŁAJ21 przy zakupach za min. 100 zł
A jeszcze jest -25 zł na kod MIKOŁAJ21 przy zakupach za min. 100 zł
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ostatnio kupuje po 6zl w Delikatesach Centrum. I to chyba standardowa cena bez żadnych promek.
Ja kupiłam w Lidlu za 10,99 ale zorientowałam się przy kasie. Przynajmniej były pyszne