Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Miśka piona myślę, że jeszcze Sofii by się z nami zgodziła
Efryna, Karla pozostaje mi tylko napisać Ble i fuj! Takie roztopione jest dla mnie najokropniejsze, ewentualnie takie jeszcze lekko twarde jest najmniej wyczuwalne i do przełknięcia
Karla moja teściowa zawsze przeżywa, że ja masła nie lubię i nie ma dla mnie margaryny i nie może pojąć, że dla mnie to żaden problem nie posmarować niczym, bo w domu też nie smaruję
Karla moja teściowa zawsze przeżywa, że ja masła nie lubię i nie ma dla mnie margaryny i nie może pojąć, że dla mnie to żaden problem nie posmarować niczym, bo w domu też nie smaruję
Sowaa, na mnie od zawsze dziwnie patrzyli bo niedosc że chleba nie smaruje to jeszcze ziemniaki bez sosu jem
A co do masla to ja głównie rozpuszczone, np w bagietke czosnkowej, na świeżo upieczonych ziemniakach takie masełko czosnkowe, mniamm. Byle nie na chlebie
A co do masla to ja głównie rozpuszczone, np w bagietke czosnkowej, na świeżo upieczonych ziemniakach takie masełko czosnkowe, mniamm. Byle nie na chlebie
Ja nienawidzilam masla, zawsze wolalam margaryne... az do ciazy z M jak pierwsze 15tyg nie bylam w stanie zjesc nic innego jak bulka z maslem i pomidorem lub tost z maslem i miodem... od tego czasu jem maslo, ale to tez tyle, co ja rano dwie kanapki i M do przedszkola kanapke, no i maz czasem... kupujemy tez prawie tylko kerrygold... bardzo czesto jest na promce, wiec jak kupie 3-4 kostki, to do nastepnej promki mam... a roznica spora, bo regularna cena 2,39€ a promki 1,29-1,39€
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Maslo u nas idzie dużo, takie pyszniutkie z chrupiącą świeża bułką, czosnkowe z bułeczka oliwkową czy dodane do jajecznicy. O kruchym i drożdżowym nie wspomnę nie uznaje żadnej margaryny. O ble!
- Escherichia
- Załączniki
-
- FB_IMG_1639737493475.jpg (98.03 KiB) Przejrzano 2622 razy
Kupiłam mandarynki w Biedzie.
W siatce po 4 zł - niejadalne.
Na wagę po 9 zł - mogą być ale d... nie urywa.
Zaznaczam że ja nie zjadam 2 czy 3....
W siatce po 4 zł - niejadalne.
Na wagę po 9 zł - mogą być ale d... nie urywa.
Zaznaczam że ja nie zjadam 2 czy 3....
Mnie wczoraj przyjechały z Barbary dam znac czy dobre
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Masło to życieefryna pisze:Miśka piona myślę, że jeszcze Sofii by się z nami zgodziła
Nie potrafię żyć bez masła, chleba i ziemniaków.
Ziemniaki kocham pod każdą postacią.
Raz na jakiś czas kupuję sobie taki zwykły chleb (zwykle jem ziarniste), niekorojony i jeszcze ciepły. I potrafię zjeść pół bochenka maczając w maśle.
Tak, dobrze czytacie, maczając
W związku z powyższym, pogodzilam się z faktem, że nigdy nie będę już chuda.
Kupiłam mandarynki tam gdzie zawsze. Dziś już świąteczna cena 2 zł wyższa od dotychczasowej...
Wysłane z mojego moto g 5G plus przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego moto g 5G plus przy użyciu Tapatalka
Takie sobie te mandaryny z Barbory
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ile kosztuje życie...
Tak,
Tzn. W sensie domowic coś, a czy ilość edytować to w sumie nie wiem